2777
2789
کجا گیرم میاد.چن وقت درگیرش بودی مال بچه من از ۴۰ روزگی همراشه و هزار تا داروم کورتون دار هم استفاده ...

والا من خودمم تو شهر خودم و شهرهای اطرافم گیرم نیومد از دیلم برام اوردن .بچم الرژی غذایی داره از تولد . برنامه باسلام فکر کنم گیرت بیاد قوطی کوچیکی بخر 

ولی اصل باشه یعنی از فروشنده بپرس رو اسم حک شده سودوکرم، حالت حبابی باشه اون اصلیه

عزیز جان من تاپیک قبلی تو دیدم. مشکل بچه ات فقط اگزما نیست ظاهرا و مشکل تنفسی هم داره. شما بچه ات رو حتما ببر پیش یه فوق تخصص آسم و آلرژی کودکان. شاید نیازه کورتون بهش بدن. اینطوری بیماری شعله ور میشه و پیشرفت میکنه. حتما ببر بچه رو. سرچ کن توی مرکز استان تون حتما دکتر خوب پیدا میکنی.پوست بدنشو هم همیشه چرب نگه دار. نگران هم نباش خدا بزرگه انشا الله خیلی زود خوب میشه. بچه های جاری من هر دوشون تا 7 سالگی آسم آلرژیک داشتن و همیشه سرفه میکردن اما الان خوب شدن. توکلت به خدا باشه. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز جان من تاپیک قبلی تو دیدم. مشکل بچه ات فقط اگزما نیست ظاهرا و مشکل تنفسی هم داره. شما بچه ات رو ...

بخدا همی چن روز پیش اوردمش زیر نظر یه فوق تخصص اسم و الرژیه بقولی ولی اصلا اهمیت به اگزماش نمیده و هر سری بدتر میشه  میگه هر کرمی میدونی خوبه بگیر بزن 

کجاتون میزنه‌.دختز من جدیدا الرژی تو تنفسش هم تاثیر گذاشته

به باسن دیگه 

ببرش یه دکتر متخصص پوست خوب من که ده‌ساله دارم فقط میشه پیشگیری کردچون اگزما هیچ وقت خوب نمیشه ولی اگه رعایت کنی و پیشگیری دیگه اذیت نمیکنه من انگشت های دستام اگزما داره

با حجامت خوب میشین بعد دوباره بر میگرده یعنی؟؟

نه خوب خوب میشم انگار نه انگار اگزمایی بوده

میره تا سال بعد فروردین اردیبهشت اگه حواسم نباشه دست به خاک بزنم یا گرمی بخورم فعال میشه محل شروعشم از رو دستامه

البته من دیگه خودم پیش پیش میرم حجامت انجام میدم از کتف و دیگه اثری ازش نیست

البته موقع استرس و عصبانیت همون محل شروع خارش میگیره طوری که بعدش دونه میزنه

الان نزدیک دوسالشه طفل معصوم

پسر منم دقیقا همینجوریه و همسن پسر شما ولی دکتر بردم فایده نداشت به شیر گاو و گوسفندی که بهش میدادم شک کردم چون خیلی شیر میخورد و حساسیت داشت و نمیدونستم دیگه بهش شیر ندادم الان خداروشکر خوبه شمام ببین چی باعث اگزما میشه همونو کم یا حذف کن

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺