2777
2789

توی این 3 ماه با کسایی رفاقت کردم که زندگیمو عوض کردن قبلا یک دختری بودم که دلم میسوخت 

یک سری کار رو خیلی بد میدونستم 

ولی الان برام خیلی عادی شده 

یک بدی هایی در حق بعضیا کردم که قبلا حتی فکرشم نمیکردم  اینکارو کنم 

غرورمو شکوندم بدم شکوندم 

من همون دختر سلیطه محلمونم 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثله من  یه کارایی کردم باورم نمیشه انقد لاشی شدم

منم قبلا آدمی بودم که اصلا دلم نمیخواست با کسی دوست بشم حتی 

ولی الان تا همین یک هفته پیش با 4 نفر دوست بودم با احساسات 4 تاشونم بد بازی کردم خیلی بد

😶😒😒

منم قبلا آدمی بودم که اصلا دلم نمیخواست با کسی دوست بشم حتی  ولی الان تا همین یک هفته پیش با 4 ...

عب نداره دیگه درس بشو 

ولی من حتی لاشی ترین و کثافت ترین ادم هم باشم هیچ وقت همزمان با دونفر ارتباط نمیگیرم 

خیانت خیانته واسم خطه قرمزه حالا بهترین ادم باشم یا عن ترین 

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

لطفاً این کارو نکن ! از قدیم گفتن : همنشین تو بِه باید !

یا طبق اون شعر کمال همنشین در من اثر کرد ! 

مطمئن باشید دوستا و کسایی که باهاشون ارتباط داری بعد از یه مدت میذارن و میرن! بعد تو میمونی و یه سری خصوصیات اخلاقی که حتی خودتم باهاشون حال نمی‌کنی!  ... بعضیا هیچی براشون مهم نیست! وجدان و انصاف رو نمی‌فهمن ! دیدم ازشون که به من توصیه می‌کردن برای عشق و حال خودت باید دیگرانو له کنی! 

اما ماها نمی‌تونیم ! ما توی خانواده‌هایی بزرگ شدیم که مامان و باباهامون دائما بهمون گفتن فلان خوراکی رو گرفتی تو پلاستیک مشکی بذار کسی نبینه ! یا خیلی چیزای اینجوری . خوشحالم که متوجه شدین کاراتون اشتباه بوده! مطمئن باشید خدا شما رو دوست داشته که کاری کرده فورا متوجه شید و بخواید برگردید . 

دم شما گرم 🙏☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
لطفاً این کارو نکن ! از قدیم گفتن : همنشین تو بِه باید ! یا طبق اون شعر کمال همنشین در من اثر کرد ! ...

الان خیلی پشیمونم از اینکه با کسی رفاقت کردم که به شوهر خودش خیانت کرد بعدم دوست دوست پسرشو با من آشنا کرد بعدم رفت با یکی دیگم دوست شد 

الان خیلی پشیمونم از اینکه با کسی رفاقت کردم که به شوهر خودش خیانت کرد بعدم دوست دوست پسرشو با من آش ...

یا خداااا 😳😱😱😱😂😂 دایرةالمعارف خلاف بوده این خانوم !! 😂

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️