راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
کلاسش بیشتره هم میتونی ادامه بدی مطب بزنی.موقع انتخاب رشته دو دل شدم بعضیاگفتن روانشناسی اشباع شده ...
اشباع رو ک همه رو میگن اشباع شده بهشون میگفتی میشه بگی پس چی اشباع نشده همونو امر کن تا برم😒حقوقم هی میگن اشباع شده این اشباع شده اون اشباع شده شما ببین علاقت کدومه ک اگم کار نتونستی بکنی حداقل اونی ک دوس داریو بخونی دلت نسوزه من اصلا نمیدونم علوم تربیتی چیه ینی واس همون ازمون معلمی میخونن؟ اگ اینه ک روانشناسی رو هم میتونی آزمون بدی نخواستی هم مطب بزنی من ک روانشناسی ثبت نام کردم تا ببینم چی میشه اگم چیزی نشد حداقل علاقمه شما ببین علاقت چیع
اشباع رو ک همه رو میگن اشباع شده بهشون میگفتی میشه بگی پس چی اشباع نشده همونو امر کن تا برم😒حقوقم ه ...
روانشناسی به نظرم بهتره .شما کار درستو کردی .تو فکرم حالا شاید واقعا منم تغییر رشته بدم .چون روانشناسی آموزش و پرورش هم برنداشت جاهای دیگه استخدام داره بهتره بنظرم
بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱