2821
2789
عنوان

تغییر رشته به روانشناسی

291 بازدید | 11 پست

سلام خانما من ترم دوم علوم تربیتی هستم به نظرتون خوبه تغییر رشته بدم به روانشناسی ؟دوستایی که روانشناسی میخونن راضی هستن؟

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چ فرقی میکنن اکثرا کتاباشون مشترکه

اره خیلی مشترکات داره.ولی میگم شاید بازار کار روانشناسی بیشتر باشه

روانشناسی کلاسش بیشتره اگ دوسش داری برو 

کلاسش بیشتره هم میتونی ادامه بدی مطب بزنی‌.موقع انتخاب رشته دو دل شدم بعضیاگفتن روانشناسی اشباع شده من انتخاب نکردم متاسفانه 

اره خیلی مشترکات داره.ولی میگم شاید بازار کار روانشناسی بیشتر باشه

نه آینده هردو رشته هم بستگی به آزمون استخدامی داره 

البته واس روانشناسی باید دکترا بگیری تا بتونی کار کنی

Moon🌙

نه آینده هردو رشته هم بستگی به آزمون استخدامی داره  البته واس روانشناسی باید دکترا بگیری تا بت ...

اخه علوم تربیتی فقط به درد معلمی میخوره اگه تو استخدامی قبول شم تازه

نه آینده هردو رشته هم بستگی به آزمون استخدامی داره  البته واس روانشناسی باید دکترا بگیری تا بت ...

نه با فوق لیسانس هم میشه عزیزم

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
 اخه علوم تربیتی فقط به درد معلمی میخوره اگه تو استخدامی قبول شم تازه

ببین به چی علاقه داری 

اگ واقعا روانشناسی رو دوس داری تغییر رشته بده اگ نداری ک همین رشته رو ادامه بده

Moon🌙

کلاسش بیشتره هم میتونی ادامه بدی مطب بزنی‌.موقع انتخاب رشته دو دل شدم بعضیاگفتن روانشناسی اشباع شده ...

اشباع رو ک همه رو میگن اشباع شده بهشون میگفتی میشه بگی پس چی اشباع نشده همونو امر کن تا برم😒حقوقم هی میگن اشباع شده این اشباع شده اون اشباع شده شما ببین علاقت کدومه ک اگم کار نتونستی بکنی حداقل اونی ک دوس داریو بخونی دلت نسوزه من اصلا نمیدونم علوم تربیتی چیه ینی واس همون ازمون معلمی میخونن؟ اگ اینه ک روانشناسی رو هم میتونی آزمون بدی نخواستی هم مطب بزنی من ک روانشناسی ثبت نام کردم تا ببینم چی میشه اگم چیزی نشد حداقل علاقمه شما ببین علاقت چیع

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
اشباع رو ک همه رو میگن اشباع شده بهشون میگفتی میشه بگی پس چی اشباع نشده همونو امر کن تا برم😒حقوقم ه ...

روانشناسی به نظرم بهتره .شما کار درستو کردی .تو فکرم حالا شاید واقعا منم تغییر رشته بدم .چون روانشناسی آموزش و پرورش هم برنداشت جاهای دیگه استخدام داره بهتره بنظرم

2825
2823
2791
2779
2792