2777
2789

سلام خانوما دخترم ۲۵ روزشه روز دوم ازمایش گرفتیم زردیش ۸ بود بعد قطره بیلی ناستر و ترنجبین دادیم خودم اب انار میخوروم.مهتابی گذاشتیم بالاسرش.زردی چهره و بدنش ب مرور کمترشد.البته وقتایی ک گرم میشد یا دیر شیرمیخورد دوباره زرد میشد ولی درکل همه میگفتن دیگه خوب شده زردی نداره

منم دیگ پیگیر نشدم.۲۵روزگی بردم متخصص اطفال برای چکاپ کلی دعوام کرد ک این بچه زرده واسه چی تا الان خوب نشده و اگه تومغزش رسوب کرده باشه و اسیب زده باشه ت مسولی

خلاصه همون موقع فوری بردم بیمارستان ازمایش گرفتن گفتن زردیش ۱۰ خیلی اورژانسی نیست ولی باید علتش مشخص شه ک‌چرا هنوز خوب نشده

من خیلی استرس دارم اگه تجربه ای دارین نیشه بگین.نکنه واقعا باعث اختلال مغزی بشه😭

نه نترس ذکترا همه چیو گنده میکنن آب هندونه بده بهش سردیه خیلی خیلی خیلی تاثیر داره

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترا همین جوری میترسونن زردی ده به نظرم بالا نیس پسر من سه روز زیر دستگاه بود آخرشم زردیش پایین نیومد با حجامت زردیش خوب شد

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

سلام عزیزم اگر امکانش رو داری چند روز گوشت رو با چربی هاش بپز بزار لای برنج اون رو بخور منظورم اینه حتما گوشت چربی و دنبه داشته باشه دکتر می‌گفت دور کبد بچه رو چربی میگیره کمک می‌کنه به درمان زردی

ارباب شدی به هرکسی رو نزنم ارباب حسین