2777
2789
عنوان

به نظرتون بذاریم بیاد خونمون؟

135 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها خواهرم کارش تبلیغاته بعد یه سری دعوتش کرده بودن برای سخنرانی دانشگاه یه آخوندی اونجا بوده بعد نمی‌دونم سره چه موضوعی میشه که با خواهرم صحبت میکنه و شماره همو میگیرن که اگه کاری بود هماهنگ کنن بعد ایشون در میان یه سری به خواهرم زنگ میزنم که اره من از تو خوشم میاد میخام بیام خواستگاریت حالا طرف زن داره بعد خلاصه خواهرم خانوم این اقارو سر کار مییبینه واسش توضیح میده که اره شوهرم در واقع از تو نمیخاسته خواستگاری کنه بعد بهش گفته که ایشون از ایناس که مثلاً چشم سوم باز داره متوجه مسائل میشه گفته عمدا اینو گفتم که جن های اطرافت ازت دور بشن 😑😑😑

اینم بگم خواهرم نمی‌دونم چرا بازم باهاش حرف زد و این حرفارو قبول کرد و به اینا اعتقاد نداره این آدم اینجوری گفته چند وقت هم هست داره بهش میگه چیکار کن بعد د اومده گفته میخام بیام خونتون که با بابات حرف بزنم تا مشکلاتتون حل بشه و من از حرفاشون فهمیدم اینو😐😐😐

Im so lucky 🍀

من کاری ب چشم سومی ندارم ولی این وسط داره زندگی ی زن نابود میشه خواهرت میتونه با ی مرد مجرد ازدواج کنه  همه جا جار میزنیم زن ها مظلومن زن ها نادیده گرفته میشن و فلان اگه میخوایم زن ها رو حمایت کنیم از خودمون شروع کنیم زن دوم هیچ مردی نشیم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کاری ب چشم سومی ندارم ولی این وسط داره زندگی ی زن نابود میشه خواهرت میتونه با ی مرد مجرد ازدواج ک ...

نه بابا اصن ازدواج بهونش بوده نمی‌دونم قصدش چیه که گفدع میخام بیام خونتون

Im so lucky 🍀

[QUOTE=330000887]این آخوند همه رو اسکول کرده ب این بهونه میخواد زن بگیره و جا پاش رو داره تو خانواده تون درست میکنه ن ...[/QUOTE نمیدونم چیکار کرده که خواهر من نماز نمیخونده یه مدت داره نماز میخونه سری اول که داش میگف من بهش گفدم داره از یه را دیگ وارد میشه

Im so lucky 🍀

این آدم نرمال نیست حالا هر کی میخواد باشه نذارید بیاد خونتون 

خواهرت هم باید ازش فاصله بگیره 

نمی دونم چرا حس کردم در پوشش آخوند ممکنه دعا نویس باشه البته فقط حس میکنم مطمئن نیستم 

در هر حال حتی اگر حدس من درست هم نباشه 

چیزی که واضحه این مثلا آخوند نرمال نیست 

🌙🌸🌷

این آدم نرمال نیست حالا هر کی میخواد باشه نذارید بیاد خونتون  خواهرت هم باید ازش فاصله بگیره&n ...

دقیقا منم همین فکرو کردم اینقدم این مدت تحت تاثیر قرار گرفته من اینقد عصبی شدم وقتی فهمیدم دوباره این حرفو بهش گفده

Im so lucky 🍀
من شنیدم به اونایی که کاراشون و همه چی شون و دعاهاشون قرآنی هست  میگن طرف چشم برزخی داره  ...

اینم انگار اینجوریه بین این همه آدم میخاد مشکل مارو حل کنه 

Im so lucky 🍀
[QUOTE=330000887]این آخوند همه رو اسکول کرده ب این بهونه میخواد زن بگیره و جا پاش رو داره تو خانواده ...

نماز خوندن ک خوبه ولی نخواد از سادگی خواهرت سوء استفاده کنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا در قالب آخوند و حرف ازدواج اصن ؟ خیلی جالبع

از خواهرت خوشش اومده و میخواد زن دومش بشه این جفنگیات رو گفته باور نکنینن  فقط سعی کنین خواهرت رو از این آخوند دور کنین ..ی مرد متاهل خیلی خوب میتونه دل دختر مجرد رو بدست بیاره چون چندین سال با ی زن زندگی کرده و دقیقاً میفهمه دخترا از چ حرفایی خوششون میاد اینطوری با احساسات دخترا بازی میشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40