2777
2789

من خدایی نکرده کسی و تحقیر نمیکنم همه بنده خدا هستیم 

اما چطوری روشون میشه  شغل نیمه وقت دارن با حقوق پایین فرزند یک خانواده پر جمعیت هستن پس انداز مالی خیلی کم و خیلی مسائل دیکع .میرن دست میذارن رو بهترین دختر و موفق ترین و تک فرزند و پس انداز بالا و میرن خواستگاری تازه ی عیب هم روش میذارن و میگن ما نخواستیمش اون از خداش بود 

همین آدمها چون با اعتماد بنفس چند سال بعد اوضاعشون خوب میشه. بعد اون دخترا پشیمونم میشن ک چرا جواب ر ...

نه والا نمیشن خیلی هاشون 

اصلا میرن سراغ این دخترا ک ازشون بالا بکشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا نمیشن خیلی هاشون  اصلا میرن سراغ این دخترا ک ازشون بالا بکشن

همه جور آدمی هست..ولی من خیلیا رو دیدم ک کلا خودشونو خیلی بالا کشیدن...

خودم یه خواستگار اینجوری داشتم.. 

برا اینکه دیگه دست برداره گفتم من با کسی ک خونه نداره ازدواج نمیکنم.. 

دو سال بعد یه خونه خوب جای خوب خریده بود ...سرشو گرفته بود بالا جلو جمع میگفت یه دختری میخوام که به خاطر خونه و پول و.. نخوادم...🤣🤣🤣🤣🤣

همه جور آدمی هست..ولی من خیلیا رو دیدم ک کلا خودشونو خیلی بالا کشیدن... خودم یه خواستگار اینجوری دا ...

از پر روئیشونه خودشون اصلا حاضرن از یکی از فاکتوراشون کوتاه بیان ؟