2777
2789
عنوان

چجوری بهش نگاه میکنین؟ بدتون میاد؟

212 بازدید | 15 پست

نسبت به دخترای نچرالی که هیچ عملی و ارایش خاصی ندارن و اینکه دماغشون یکم قوز داشته باشه چجوری هستین؟ ته دلتون بهش میگین عمل کن دیگ؟ یا کلا نچرال داره تو جامعه بهتر دیده میشه نسبت به قبل؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دماغم قوز داره، از خودم خوشم میاد  و خوشحالم درگیر عمل نشدم،  همه قیافه ها شبیه هم شد ...

من قیافمو دوس دارم و بینیم قوز داره اصلا بزرگ نیس بینیم و بهم میاد به نظرم. ولی خیلی اذیتم میکنن 

اتفاقا من خودم عاشق چهره های طبیعی ام و اینو بدون یه چهره ی طبیعی و زیبا بدون عیب و نقص نیست اما همون چیزاعه که خاصش می‌کنه تو خارج از کشورم همه به قیافه های طبیعی خودشون افتخار میکنن اما متاسفانه تو ایران همه فقط دنبال عمل و تبدیل خودشون به عروسکهای پلاستیکی ان و این رو بقیه هم تاثیر می‌زاره به چهره ای که خدا با دستای خودش برات درست کرده افتخار کن 

بستگی به رفتارش و بهداشتش داره

رفتارش بد باشه بهداشتش بد باشه 

عملی ترین باشه پیشم زشته 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
من قیافمو دوس دارم و بینیم قوز داره اصلا بزرگ نیس بینیم و بهم میاد به نظرم. ولی خیلی اذیتم میکنن&nbs ...

کی اذیت میکنه؟ 

خودت این اجازه رو میدی ک اذیت کنن 

بهشون بگو دلیلی نمیبینم راجب چیزی ک برای منه و اختیارش دسته منه بهتون جواب پس بدم..... 

حتما خودتو ضعیف نشون دادی ک اذیتت میکنن 

یا این قضیه رو برای خودت ضعف میدونی... 

کی اذیت میکنه؟  خودت این اجازه رو میدی ک اذیت کنن  بهشون بگو دلیلی نمیبینم راجب چیزی ک ب ...

من اتفاقا خدای اعتماد به نفسم ولی نمیدونم چرا. مثلا میگن تو نفس نکش اکسیژن ما تموم میشه یا یه مدت میگفتن فپبهم جهانگیری در صورتی ک قوز من یه میلی متره