vanillacake مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 6220 عنوان جوش زیرپوستی بزرگ😭😭😭😭 1345 بازدید | 30 پست یه جوش زیرپوستی بزرگ روی گونم هستکنارش هم یه دونه کوچیکتر هست که الان دوهفتست همونجوریه و اصلا روی سطح نمیادباید چیکار کنم؟خودش ممکنه به مرور همون زیر سطح پوست از بین بره؟ بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂 1402/12/09 | 00:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گردو_زمخته عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 5616 متنفرم از اینجور جوش خیلی دردناکه خوبم نمیشه من جوشو باید بترکونم تا خوب بشه
dellsaaa عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 8092 متنفرم از اینجور جوش خیلی دردناکه خوبم نمیشه من جوشو باید بترکونم تا خوب بشه وای نه جاش میمونه
گردو_زمخته عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 5616 وای نه جاش میمونه فقط اینطوری خوب میشه چند بار دست نزدم هم دیر خوب شده هم جاش سیاه شده
pa_n_daw عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 1492 ۶ روز سقط کردم رو گردنم رو صورتم شده پر این جوشای بزرگ و دردناک من نیترکونمشون لعنتیارو حداقل دردنگیرن دیگ
vanillacake مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 6220 متنفرم از اینجور جوش خیلی دردناکه خوبم نمیشه من جوشو باید بترکونم تا خوب بشه منم خیلی بدم میاد ولی این واقعا زیزپوستی و التهابیهاصلا قابل دست زدن نیست بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
vanillacake مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 6220 رنگ پوستت روشنه یا تیره؟ گندمیچطور؟ بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
گردو_زمخته عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 5616 منم خیلی بدم میاد ولی این واقعا زیزپوستی و التهابیه اصلا قابل دست زدن نیست میدونم دردش وحشتناکه
dellsaaa عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 8092 فقط اینطوری خوب میشه چند بار دست نزدم هم دیر خوب شده هم جاش سیاه شده اگه جاس سیاه شده لایه بردار استفاده کن
vanillacake مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 6220 ۶ روز سقط کردم رو گردنم رو صورتم شده پر این جوشای بزرگ و دردناک من نیترکونمشون لعنتیارو حداقل دردنگی ... نمیدونم چیکارش کنم این لعنتیا رو😭مال من کاملا زیر پوسته بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
vanillacake مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 6220 فقط اینطوری خوب میشه چند بار دست نزدم هم دیر خوب شده هم جاش سیاه شده من چه دست بزنم چه نزنم جاش سیاه میشهاگه دستش نزنم خودش به مرور از زیر پوست محو میشه درسته؟ بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
گردو_زمخته عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 5616 اگه جاس سیاه شده لایه بردار استفاده کن لایه بردار چند بار استفاده کردم پوستم نازک شد شدید قرمز شد چند ماه زمان برد خوب بشه دیگه میترسم
dellsaaa عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 8092 گندمی چطور؟ ضد جوش پانزل یا ضد جوش سبوما استفاده کن قبلش تست کن حساسیت نداشته باشی ترجیحا سبوما استفاده کن پوست من خیلی حساسه پانزل به پوستم خوب نبود اما دوستم اوکی بود قبلش حتما تست کن عزیزم حساسیت نداشته باشی
pa_n_daw عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 1492 من چه دست بزنم چه نزنم جاش سیاه میشه اگه دستش نزنم خودش به مرور از زیر پوست محو میشه درسته؟ پس نزن اره محو میشه ی چسب زخم اندازه جوشت برش بده بزار تا صبح بمونه این روشم استفاده میکنم جوش میخوابهمواد چرکی داخلش هم تخلیه میشه