2777
2789
عنوان

بیاید همگی از کارتون مورد علاقه بچگی مون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم کوچیک بودم  داداشم و خواهرم که بزگتر بودن میدیدن  منم چشمم میخورد  شب همش بهش ...

آره خیلی برنامه بدی بود چی بود آخه 

ترسناک و بد آموز

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
سفید برفی  سیندرلا  جودی ابوت  فوتبالیستا  پلنگ صورتی  مورچه خوار &nb ...

جودی ابد 

لوک خوش شانس 

پلنگ صورتی 

تام و جری 

مرسیبییی اینا رو یادم رفته بود اینا هم واقعا عالی بودن 

جودی ابد  لوک خوش شانس  پانک صورتی  تام و جری  مرسیبییی اینا رو یادم رفته بو ...

انشلی با موهای قرمز اخی یادش بخیر زمستون پخش میشد فقط هم یه شبکه کارتون بود اونم شبکه دو بارون هم میومد کیف میکردین 

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
انشلی با موهای قرمز اخی یادش بخیر زمستون پخش میشد فقط هم یه شبکه کارتون بود اونم شبکه دو بارون هم می ...

آره فقط شبکه دو بود یادش بخیر اونم ساعت مشخص اکثرا برنامه کودک پخش میشد با مجری رسمی که انگار اخبار میگفت

پونیو

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن