2777
2789
عنوان

خانوادم💔

161 بازدید | 8 پست

مامانم حالش ازم بهم میخوره زود دوست داره شوهر کنم برم همش کتک کاری و دعوا داریم و از خونه بیرونم میکنه کوچیک ترین حرفمو بی ادبی و بی حیایی میدونه بابامم وسط دعوا های ما ذره ذره داره اب میشه ،میدونه حق با منه ولی میگه تو هیچی نگو هرکاری میگه انجام بده و قبول کن ولی من نمیتونم

امشب بابامم کتکم زد گفت چرا با یکی از از خاستگارات نرفتی دنبال خدایی که بیاد خاستگاریت؟

خاستگارامو دوس ندارم همشون یه مشکلی داشتن یکی دوتا هم که اونا نپسندیدن 

هردوشون از دستم ناراضی و اعصاب خوردن 

تروخدا دعا کنید برام مرگمو از خدا بخاید انقد مامان بابام از دستم ناراضی ان که خدا هم دعاهای خودمو نمیشنوه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته عزیزم 

برو سر کار تا لااقل چند ساعت دور باشی ازین فضا

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
چرا آخه دلیلشون چیه

مامانم مشکل روانی داره بهشم بگی باید درمان شه قبول نمیکنه پرخاشگر و کنترل گر و عصبیه بابام هرچی که مامانم میگه قبول میکنه و بنده بله چشم گوشه که دعوا نشه من نمیتونم و سر همین دعوا میشه

دوس داره من از خونه برم ولی خاستگار خوب ندارم

خدا به همچين پدر مادري هيچ وقت بچه نده

واقعا کاش نمیداد انقد دعا کردم نجات پیدا کنم و نکردم الان فقط ارزوی مرگ دارم 

تقصیر خودمم هست که نمیتونم جلوی زبونمو بگیرم ولی زور بهم میگه تحقیرم میکنه وسایلامو ازم میگیره ‌تو همه کارام شغلم و... دخالت میکنه و من نمیتونم چیزی نگم