2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیایننن 😔

686 بازدید | 41 پست

دخترعمو شوهرم خیلی نخ میده به شوهرم جلوش رعایت نمیکنه شنیدمم جزو کیسای پیشنهادی برا شوهرم بوده دوباره هرچی اون میگه شوهرمم بهونه میاره حرف اون بشه امشب قرار بود بریم بیرون همه اون سلیطه گفت سرده شوهرمم گفت سرده بهونشونم اینه ازبچگی باهم بزرگ شدن خیلی راحتن اما من واقعا اینهمه نزدیکی نیاز نمیبینم به شوهرمم میگم هرسری دعوا میوفتیم و اصلا یه ذره هم رابطشون تغییر نمیکنه حتی یه بار یه جوری به گوش دختره هم رسوندم خوشم نمیاد با اخم و اینا هم نشون میدم باز از رو نمیره به خدا من مریض نیستم ولی یه سری حرکات میبینم که واقعا زشته وگرنه چرا رو بقیه حساس نیستم شما بودین چکار میکردین مخصوصا امشبم سر سلیطه خانم بهم خورد واقعا بدم میا ازدختره وقتیم به شوهرم میگم میگه منظور نداره ولی من نگاها و کرماشو میبینم شوهر ساده منم میگ خواهرمه ولی دختره خیلی کرررررمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه همسرتون به چشم خواهر می بینه واقعا....... مشکلی نیست.... خودتو اذیت نکن.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

واکنش نشون نده بگیر به یه ورت بعدم با سیاست از چشم شوهرت بندازش ارتباط و نمیتونی قطع کنی کم کن به شدت از مادرشوهرت بخواه هر وقت هستن به تو خبر بده نرین اگه صمیمی هستی از مشاور حتماا کمک بگیر ۱۴۸۰ رایگانه

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

دیگه ب شوهرت نگو ،نذار تو مخش 

بعدم ی مدت ب هر سختی ازش تمرکزتو بگیر چون اینحوری اون بیشتر کرم میریزع 

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

دختره فهمیده خوشت نمیاد بدتر حرصت میده

واقعا موندم دیگه خسته شدم واقعا خطرو حس میکنم هیچ غلطی نمیتونم بکنم بیشتر دلم شکست من میگفتم بریم بیرون تااین سلیطه گفت سرده گفتم تو نیا منکه رفتم سرویس برداشته به شوهرم گفته سرده اومدم دیدم شوهرمم میگه سرده بعد دختره بالبخند مرموزی نگام میکرد

اگه شدنيه باهاش قطع ارتباط كن ولي در كل اگه از شوهرت مطمئني نگران چيزي نباش اتفاقي نمي افته

اخه شوهرمم خیلی خوش برخورده باهاش حتی بهتراز من بااون رفتار میکنه میگه میخنده الانم دوباره خودم دیدم همه ما یه حرفی میزدیم دختره برعکسشو میگفت اینم برعکسه رو تایید میکرد جریان منتفی میشد پنج نفر به خاطر یه نفر ازاون کار میموندن

فقط در حد صحبت؟البته خب قبول دارم صحبت خودش خیلی نابود میتونه باشه،

خیلی خوش و بش میکنن از حموم باحوله کوتا میا جلوش اصلا رعایت نمیکنه چندبارم هست میبینم شوهرم حرفاشو تایید میکنه بعدم قراربود اینو بگیرن برا شوهرم مادرشوهرمم هنوزم سعی میکنه من جدا شم این سلیطه رو بگیره

اگه همسرتون به چشم خواهر می بینه واقعا....... مشکلی نیست.... خودتو اذیت نکن.

دختره سلیطس شوهرمم چمدباریه حرفاشو تایید میکنه من یه چیزی بگم اون سلیطه یه چیز شوهرم منو میگه تواشتباه میکنی

واکنش نشون نده بگیر به یه ورت بعدم با سیاست از چشم شوهرت بندازش ارتباط و نمیتونی قطع کنی کم کن به شد ...

مادرشوهرم خودش سعی داره من جداشم و این عفریته رو بگیره براشوهرم