2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیایننن 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 41 پست
به خدا خیلی باهاش حرف زدم از اذیتام گفتم همین حرفاشماهم گفتم میگه اون خواهرمه و منظوری نداره اما من ...

ب شوهرت نگو کاراش منظور داره،مغز ندارن ک مردا گول میخورن

این دفم نادیده بگیر،دفعه دیگه دیدی جنجال کن ک اتمام حجت بشه

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

نامزدی یا خونه خودتی؟ ازدواجتون سنتی بوده؟

خونه خودم نه دوست بودیم خیلی خوبه خوده شوهرم تنها مشکلم با خوده شوهرم این دختره عفریتس خونوادش منو نمیخواستن مجبور شدن به خاطر شوهرم بیان جلو ولی هنوز مادرش سعی داره من جداشم این عفریته رو بگیره براش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب درکت میکنم زنا اگه رو یکی حساس بشن زمین و آسمون یکی بشه حسشون تغییر نمیکنه من دوران عقد رو یکی حساس بودم الان چهارساله دخترو ندیدیم حتی شوهر هم کرده و ما بچه دار شدیم ولی من هنوزم از اسمش حس بد میگیرم..

خدایا دوستت دارم
به خدا خیلی باهاش حرف زدم از اذیتام گفتم همین حرفاشماهم گفتم میگه اون خواهرمه و منظوری نداره اما من ...

خدانگذره از دختره ب برادرای دختره نمیتونی بگی؟یکاری کن اسی جاهایی ک اون دختره هست نرین

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
بهترین کار اینه بین مادرشوهرتو جاریشو‌بهم‌بزنی😂 خود مادرشوهرت دمشو میچینه

مادر شوهرم و جاریش باهم خواهرن خواهر مادرشوهرم خیلی خوبه دوسش دارم اما دخترش سلیطس عفریته خانم

بهش میگم دفعه بعدی که حرکتی دیدم همونجا میگم خودتو جمع کن هرکیم میخاد باشه شوهرم میگه نه چون اون منظ ...

بعضی حرکتا قرار نیس منظوری درش باشه، نفس اون کار بده.

با حوله کوتا میاد چون منطوری نداره اوکیه؟

زیر بار نرو شما شکاک نیستی، طرف بی بندو باره. 

مورد شما چون داره زیاده روی میکنه رسما داره باغیرت زنانه تون بازی میکنه حتی اگه شوهرت قبول نداره خودت تنهایی برخورد کن باهاش. شوهرت طرفداریشو کرد بزن زیر همه چی

بعضی حرکتا قرار نیس منظوری درش باشه، نفس اون کار بده. با حوله کوتا میاد چون منطوری نداره اوکیه؟ زی ...

خدایی شوهرم نگاهش نکردا اونجوری اومد دختره کرم داره فقط الان این اواخر میبینم یکی دوباره حرفااونو تایید میکنه