2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیایننن 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 41 پست
خیلی خوش و بش میکنن از حموم باحوله کوتا میا جلوش اصلا رعایت نمیکنه چندبارم هست میبینم شوهرم حرفاشو ت ...

خب ببین من فکر میکنم حتی در حد خواهر برادری هم نباید باشه اینجوری، چند بار به همسرت بگو ،شاید یه کاری کرد

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ببین من فکر میکنم حتی در حد خواهر برادری هم نباید باشه اینجوری، چند بار به همسرت بگو ،شاید یه کار ...

گفتم به قران میگه تو شکاکی اونو اصلا مقصر نمیدونه منو مقصر میدونه که هی از دختره اینجوری میگم میگه اون قصدونیتی نداره اقا من شکاک شما اگه بودی ناراحت نمیشدی؟پ چرا جلو داداشاش اینجوری نمیکنه

گفتم به قران میگه تو شکاکی اونو اصلا مقصر نمیدونه منو مقصر میدونه که هی از دختره اینجوری میگم میگه ا ...

آخی عزیزم ناراحت شدم واقعا،سخته درک میکنم و متاسفانه میترسم ایده ای بدم چون بی تجربه ام،،،فقط میگم خدا خودش کمکت کنه...

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!

درکت میکنم گلم قربونت برم🥲❤ولی به روت نیار به شوهرتم نگو بخدا کمتر اذیت میشی عزیزم 

به خدا امشب گفتم یعنی چی قرار بود بریم تا خانوم گفت سرده توهم گفتی سرده میگه ربطی داره دوتاهم حرف بد زد بهم سرشو کردتوگوشی و نرفتیم

آخی عزیزم ناراحت شدم واقعا،سخته درک میکنم و متاسفانه میترسم ایده ای بدم چون بی تجربه ام،،،فقط میگم خ ...

واقعا حس بدی میگیرم حتی به شوهرم دلم میخا جاخوابمو امشب ازش جداکنم😔

به خدا امشب گفتم یعنی چی قرار بود بریم تا خانوم گفت سرده توهم گفتی سرده میگه ربطی داره دوتاهم حرف بد ...

🙄اصلاااا نباید میگفتی ک ب خاطر حرف دختره نمیریم

داری بدتر میکنی قضیه رو،ی مدت سکوت کن انگار دختره نیس

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

🙄اصلاااا نباید میگفتی ک ب خاطر حرف دختره نیمریم دلری بدتر میکنی قضیه رو،ی مدت سکوت کن انگار دختره ...

اوایل چیزی نمیگفتم فقط گفتم خوشم نمیاد همین دیگه هیچی دیدم دختره بدتر میکنه به خدا جایی رسیده که دیگه جونم اتیش میگیره 😔

اوایل چیزی نمیگفتم فقط گفتم خوشم نمیاد همین دیگه هیچی دیدم دختره بدتر میکنه به خدا جایی رسیده که دیگ ...

چون پیش دختره هم ضعف نشون دادی دور ورداشته پیشت

این بار کلا نبینش حرفاشو نشنو ،ب شوهرتم چیزی نگو،ولی هواست جمع باشه ب جفتشون

اگه دیدی ن واقعاااداره حریما از بین میره بینشون جدی ب شوهرت بگو ،جدی منظورم ی قهر درس وحسابی یا دعوای حسابیه جوری ک دختره رو چال کنه 

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

چون پیش دختره هم ضعف نشون دادی دور ورداشته پیشت این بار کلا نبینش حرفاشو نشنو ،ب شوهرتم چیزی نگو،ول ...

بهش میگم دفعه بعدی که حرکتی دیدم همونجا میگم خودتو جمع کن هرکیم میخاد باشه شوهرم میگه نه چون اون منظوری نداره حق نداری ابروشو الکی ببری به نظرت امشب جاخوابمو ازش جدا کنم؟

بهش میگم دفعه بعدی که حرکتی دیدم همونجا میگم خودتو جمع کن هرکیم میخاد باشه شوهرم میگه نه چون اون منظ ...

عزیزم قلق شوهرتو خودت خوب میدونی ،بحث ارامش و زندگیته،بحث اینه ک زن و شوهر الویتشون زندکیوشن باشه،تو بهش گفتی از رفتارای زنه حس خوبی نداری،شوهرت باید ب این حس تو احترام بذاره و بیشترتو‌رفتارش مراقبت کنه

یکی با اخم،یکی با دعوا یکی با قهر یکی با حرف

عزیزم قلق شوهرتو خودت خوب میدونی ،بحث ارامش و زندگیته،بحث اینه ک زن و شوهر الویتشون زندکیوشن باشه،تو ...

به خدا خیلی باهاش حرف زدم از اذیتام گفتم همین حرفاشماهم گفتم میگه اون خواهرمه و منظوری نداره اما من جنس خودمو میشناسم به خدا کاراش بامنظوره شوهرم سادس به خدا🥺