الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تو رابطه کلن با دید مثبت ب اغلب مسایل نگا میکنم.ولی این مورد اصن قبول ندارم،شما چ از روانشناس حاذق ایرانی بپرسی و چ فایلای روانشناسای خارجی رو ببینی ایجور روابط غلط میدونن.و اصن معنی نداره دوس پسرتون با دوستتون بحرفه.در این حد ک واسطه بشه واس اشتی کافیه ولی اینک یه بار شما ج ندی ،اونوقت سراغ از دوستتون بگیره و بالعکس اصن قابل قبول و قابل توجیه نیس.و هرگز نشانهء روشنفکری و آزادی تو رابطه نیس.اینو باید از دوس پسرتون بخاید خیلی قاطع و مستقیم.و اگ ریگی تو کفشش باشه ،قطعا بش برمیخوره.
خاهش عزیزم.هر چ زودتر برخورد کنی بهتره.دیقا همین یه مورد واس دوستم پیش اومد.و ب دوستم گفتم قاطع برخورد نکن ،میترسید دوس پسرشو از دست بده.تااینک بعد مدتی،میره خونه دوس پسرش یهویی،میبینه دوس دخترش با دوس پسرش خلوت کردن.اینجور مسایل شوخی نداره.ولی باید از دوس پسرت بخای اونم حضوری ن با پیام و تلفن
بله گلم ای وای داره.اصلن ب حرف اینایی ک میگن چقد حساسی اهمیت نده.اره باید حساس بود،ببخشید مگه سلام علیک سر خیابون هس ک حساس نباشی.بحث یه رابطه س.اصن معنا نداره باهم بحرفن.اینو از هر آدم عاقلی بپرسی قبول نداره .اهمیتی ب آدمایی ک ادای روشنفکرارو درمیارن نده.هر چ سریعتر اقدام کنی بهتره
منم همه بهم میگن زیادی حساسم ولی خودم اینو حساسیت نمیدونم
همون همه ب وقتش ببین چ پاچه خواری میکنن.حساسیت فرق داره،ب اینکه آدم جلو چشمش خیانتو به اسم روشنفکری ندیده بگیره.اصلا معنا نداره.میگم ک از ی روانشناس حاذق بپرس ن یه عده ک فقط گوشی ب دستن و نظر میدن