2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نداره ولی اعتماد کردن خطاس

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

دوست پسرمه

خیلی

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

راستش با اینکه خیلی جاها ثابت شده اینجور ادمی نیس

بازم ۱۰۰ درصد اعتماد ندارم

کلا نسبت به هیچ چیزی تو زندگیم ۱۰۰ درصد اعتماد ندارم

دست خودمم نیس زندگی درس داده بهم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

تا این سن ک رسیدم خییییلی چیزا دیدم و فهمیدم ب چشامم اعتماد نکنم ک اون چیزی ک حتی میبینم اونی نیس ک نشون میده

خییییر روی هیچ کس قسم نمیخورم و اعتماد ندارم 

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...

در حدی که از،اعتمادم یاد اون زنه تو زن ها فرشته اند میفتم میگفت فرهاد جاااان🤣

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خب من تاحالا چیز بدی ازشون ندیدم خدا ی نکرده اهل این مساعل نیست 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

حدود ۱۰ سال دوست بودیم ..  همین حدود هم از زندگی مشترکمون میگذره ‌‌.. در صنف و عرصه ای که فعالیت میکنیم ایشون نامدار هستند و همواره همکاران  و هم صنف ها از ایشون به عنوان یک فرد قابل اعتماد .. چشم پاک و اصیل و اخلاق مدار یاد میکنند . 

میشه بهشون اعتماد نداشت ؟؟