2777
2789
عنوان

پیشگیری طبیعی کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۹ سال طبیعی جلوگیری دارم دوتا بچه دارم دوتاشم با اقدام وخواسته ی خودم باردار شدم خیلی معذرت میخوام و ...

عذر میخام این سوال میپرسم همراه با پیشاب عزیزم یعنی پاک نکردین پیشاب ببخشید 😔🙏🏻

😳😳 من 10 ساله جلوگیری طبیعی دارم مگه ادم برا جلو گیری طبیعی اورژانسی میخوره  چرا الکی قرص ...

عزیزم اورژانسی 8 تا ال دی خوردم بدون کا.. بوده اخه 😔 همه میگن با پیشاب باردار میشین شما قبلش پیشاب پاک میکردین ؟ ببخشید عزیزم 😔

ممکنه برای قرص باشه احتمال اینکه پری جلویاعقب بیوفته هست  برودستگاه بزاراین همه استرس روبه جون ...

معمولا چند روز بعد قرص پری میشم؟ چها روز میشه با فردا  اره واقعا خیلی استرسش بده

ایشالله به مراد دلت برسی عزیزم واس منم دعا کن پریود شم 😔🙏🏻

عزیزم نگران نباش هر چی استرس داشته باشی پریودت بیشتر عقب می افتد مطمئنم‌نیستی ما الان دو سال و نیم همین طوری جلوگیری داشتیم هیچ اتفاقی نیوفتاد

بعضی وقت ها که دلم از تموم دنیا میگیره دلم فقط به خدا می‌سپارم 
عزیزم اورژانسی 8 تا ال دی خوردم بدون کا.. بوده اخه 😔 همه میگن با پیشاب باردار میشین شما قبلش پیشاب ...

ما حتی یبارم پاک نکردیم تو این 10 سال 

بارداری انقدم الکی نیس ک عزیزم 

از شوهرت بپرس اگه مطمئنه داخل چیزی نریخته اصلا نگران نباش باردار نیستی 

تازه قرصم ک خوردی ک اصلا دیگه نیستی 

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
عذر میخام این سوال میپرسم همراه با پیشاب عزیزم یعنی پاک نکردین پیشاب ببخشید 😔🙏🏻

خیلی وقتا پیشاب حین معاشقه میاد پاک میکنیم ولی خیلی وقتا هم بوده حین دخول.

چرا اینقدر به خودت استرس میدی اول از اینکه احتمال بارداری با پیشاب کم که بخوای اینجوری به خودت استرس بدی دوم اینکه وقتی قرص خوردی دیگه احتمالش از نظر من دیگه خیلی خیلی کم یه جورایی غیر ممکن با جرأت میگم نمیتونی باردار باشی

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل