2777
2789

سلام شرمنده نمیخام حالتون بد کنم ولی جزشما باکسیم راحت نیستم گفتم یکم باهاتون حرف بزنم دلم اروم شه خیلی حالم داغونه💔🥲🥹😭

﮼هیچۍواسم‌مثلِ‌توقشنگ‌نیست دلبر!♥️👩‍❤️‍👨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بخدا چمه سر کوچیک ترین حرفی بغضم میگیرع

بیخیال باش جانم هر مسئله ای که ناراحتت کرده رو بهم بگو خودتو خالی کن یا اگه خیلی کلافه ای و ذهنت درگیر اون مشکله حتما بنویسش تا ذهنت خالی شه بعد بسوزونش

خدایا قربونت برم❤ ناامید نکن دلی که امیدش تویی:) 
بیخیال باش جانم هر مسئله ای که ناراحتت کرده رو بهم بگو خودتو خالی کن یا اگه خیلی کلافه ای و ذهنت درگ ...

عزیزم چ مهربون دل نزدیکی هدا برا خانوادت حفظت کنه🥹😘🌼نمیدونم بخدا فعلا شرایط بارداریا ندارم ی علاییمی دارم هم مثل پریودی هم بارداریه ازااونطرف فقط باشوهرم دعوا دارم تموم وضعم بهم ریخته

عزیزم چ مهربون دل نزدیکی هدا برا خانوادت حفظت کنه🥹😘🌼نمیدونم بخدا فعلا شرایط بارداریا ندارم ی علای ...

میخوای باردار بشی؟

چرا با شوهرت دعوا داری؟

زندگی هممون همینقدر پر از مشکله که مهم ترین راه مقابله با اون فقط صبر و شکیبایی 

صبر باعث آروم شدن ذهنت میشه

خدایا قربونت برم❤ ناامید نکن دلی که امیدش تویی:) 
میخوای باردار بشی؟ چرا با شوهرت دعوا داری؟ زندگی هممون همینقدر پر از مشکله که مهم ترین راه مقابله ...

نه میگم شرایط بارداریا ندارم فعلا سرچیزاالکی بحث دعوا نمیدونم چمونه