2777
2789

خواهر من یه خواستگار از شیراز داره ما اصلا اونها رو نمی‌شناسیم کاملا اتفاقی بهشون هم جواب رد دادیم ولی خوب خیلی اصرار می‌کنند میخوام بدونم چجور آدمایی هستن ؟مردمشون اهل کار وزندگی هستند 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیرازیم 

همسرمم شیرازی هستن 

این نظر بسیار کلی هست و میتونه خلافش هم ثابت بشه 

شیرازیا کلاااا خوش هستن 

گاهی خوشی هاشون از نظر من خارج از چهارچوب هست و کلا زیادیه 

گاهی هم خوبه 

اما مثل اکثر تهرانی ها که پشت سر هم فقط کار میکنن و دارن می‌دوون نیستن 

نسبت تفریح و خوشی بیشتر هست تا کار 

به خاطر همین اکثر ما شیرازیا،با شمالی ها خوب کنار میایم یا بوشهری ها 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

شیرازیم  همسرمم شیرازی هستن  این نظر بسیار کلی هست و میتونه خلافش هم ثابت بشه  شیر ...

ازلحاظ خانوادگی چطورن ؟مثلا تعهدشون به خانواده احترام به زن واقوام زن ومهمان نوازیشون

أين أز اون سوالا بودااااا     اخه مگ ميشه اخلاق و رفتار همه ادماي يه شهر مث هم باشن؟

خوب درسته همه مردم یه شهر مثل هم نیستن تفاوت‌ها گاهی اوقات زیاده ولی تا حدودی تو یه چیزایی نسبتا مثل هم هستند 

خوب درسته همه مردم یه شهر مثل هم نیستن تفاوت‌ها گاهی اوقات زیاده ولی تا حدودی تو یه چیزایی نسبتا مثل ...

تنها چيز بارز ك تو همشونه حتي توركهاي شيراز ك خودمم هستم تفريح و كارشون سرجاش خودشه سخت نميگيرن و خوشكذرونن و برعكس هم داره البته 

ولي كلا به اين مشهورن 

تنها چيزي ك از كل جمعيت شيرازي ها ميتوني دستگيرت  بشه اينه 

البته همينم بعضي هاشون نيستن مثلا پدرم واقعا هم كاري هم خوشگذرون تو تفريح و اصلا سخت نميگيره ولي دايي هام برعكس هروقت رفتيم بيرون باهاشون اذيت شديم 

ديگ خيليا و دست دلبازي هم همينطور فرد ب فرد حتي برادر با برادر هم متفاوته و زمين تا اسمون فرق داره 

همون پيشول يه بار تعليق😾😼😸
ازلحاظ خانوادگی چطورن ؟مثلا تعهدشون به خانواده احترام به زن واقوام زن ومهمان نوازیشون

مهمانوازی که واقعا عالی 

خانواده و اینا هم خوب اکثرا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...