2777
2789

من تو کلاسم واقعا ب کسی توهین نمیکنم تعریف نیس ولی ادب  رو رعایت میکنم درس خون هستم و جز شاگرد اولا و همیشه همه بهم احترام گذاشتن

امسال ی نفر بود باهام خوب رفتار میکرد خیلی ولی احساس پاچه خواری بهم دست می‌داد ولی خب منم باهاش خوب بودم دوست نبودم باهاش 

حس میکنم مامانش میاد دم در قشنگ پیش همه معلما اومده و پاچه خواری میکنن گاهی ماست و اینا میارن برا معلما

با چن نفر دوسته ک همشون ی دختر تنها رو تحقیر میکنن ی بارم تو بازی مافیا تقلب کردن دوستاش دیگه باهاشون بازی نکردم ولی مجبورم میکردن امروز بحثم شد گفتم نمیام گفتن باید بیای بعد اولاش گفتن من نمیام همین دختره گفت گ.وه نخور بهش گفتم حرف دهنتو بفهم هیچی نگف ولی خیلی بهم برخورد دیگه نمیخوام محل سگش بزارم

چجوری رفتار کنم اگ دوباره اومد پیشم چی بگم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بگین بچه ای ولی واقعا احترام سرم میشه و از بی احترامی اصلا خوشم نمیاد دفعه قبل دوستا ش با کمال بچگی و حماقت تقلب کردن و اونروز هم خیلی عصبی شدم بخاطر بازی نه ولی از دروغ بشدت متنفرم

خیلی حساسی

ببین گاهی بعضیا هستن اصلا تیکه کلام و از هر سه کلمون دو تاش توهین و کلمات زشته کمم نیستن تو کلاس ولی هیچ کدومشون جلو من اینجور رفتارها رو نمیکنن اونجور اشخاص خوب براشون عادی هس و نمیشه خرده گرف چون خودشون هم میگن ولی اینکارو اصلا قشنگ نیس و برای من حس شوخی و عادی بودن نیس بعدشم لحنش هم توهین آمیز بود با اون دختره هم همینجور رفتار کردن

بهش میگفتن خفه شو میزنیمت ها هیچ غلطی نمیتونی بکنی

خواسته خودمونی باشه خودشو دوست شما فرض کرده .به نظرم جدی نگفته .بیش از حد حساسی

ببین شوخی باشه مثلا یکیشون هس حتی ی بار ب شوخی ب من گفتی تو خیلی .کص.خلی ک درس میخونی ولی چون با خنده گفت منم بروش نیوردم و وقتی شوخی میکنن جوری وانمود میکنم ک نشنیدم ناراحت هم نمیشم چون میدونم توهین نبوده

پارسالم همینطور ولی ی بار یکیشون گفت پدرس.گ ک واسه خودشون عادیه ولی من خیلی عصبی شدم و اونم عذر خواهی کرد با اینکه شوخی کرده بود