2777
2789
عنوان

شما بودین با همچین مردی زندگی می‌کردید یا طلاق میگرفتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 34 پست
دوست گلم بعضی چیزارونمیشه قبل ازدواج فهمیدکسی ازفرداخبرنداره یکیش همین خیانته  

چجوری نمیشه فهمید ؟ من خودم دو تا از خواستگارامو تو همین رفت و امد ها شناختم و رد کردم . 

دیدار دو طرف قبل از ازدواج باعث میشه تا حد زیادی خصلت های بد دو طرف آشکار بشه . 

چجوری نمیشه فهمید ؟ من خودم دو تا از خواستگارامو تو همین رفت و امد ها شناختم و رد کردم .  دیدا ...

شناخت تاحدودزیادی بله ولی آدماغیرقابل پیش بینی ان شماازکجامیخای بفهمی ک طرفت توآینده بهت خیانت می‌کنه یان!

Dunyada olumden baskasi yalan

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شناخت تاحدودزیادی بله ولی آدماغیرقابل پیش بینی ان شماازکجامیخای بفهمی ک طرفت توآینده بهت خیانت می‌کن ...

کسی که خیانت میکنه یه شبه که اتفاق نمیوفته که ، یعنی از قبل پتانسیل اون کار رو داشته . فردی که بعد از ازدواج خیانت میکنه یعنی معنی تعهد رو درک نکرده پس قبل از ازدواج اصلا خودش رو موظف به تعهد به نامزد و پارتنرش نمیدونه . 

کسی که خیانت میکنه یه شبه که اتفاق نمیوفته که ، یعنی از قبل پتانسیل اون کار رو داشته . فردی که بعد ا ...

نه عزیزم اینطوریاهم نیس کجای کاری !میبینی طرف عاشقانه یکیوخواسته سالهاتلاش کرده واسه بدست آوردنش ب هزارسختی بهم رسیدن امابعدگذشت چندسال درکنار ناباوری به عشق چند سالش خیانت می‌کنه طوری ک همه شوکه میشن وهیچکی ازش ی همچین انتظاریونداشت. 

باورکن هیچی ازآدمابعیدنیس انتخاب بعدشناخت کافی بعدشم فقط باید ب خداتوکل کردک حقیقتادراین یه موردآینده نامشخصه

Dunyada olumden baskasi yalan
نه عزیزم اینطوریاهم نیس کجای کاری !میبینی طرف عاشقانه یکیوخواسته سالهاتلاش کرده واسه بدست آوردنش ب ه ...

قبول دارم ولی بیایم  باور کنیم که این موارد هست ولی نه به اندازه مواردی که قبل ازدواج خیلی واضح جلوی چشم دختره نشانه ها هست ولی به دلیل عشق بیخیال میشه و انکار میکنه .