2777
2789
عنوان

یه نذری دارم چجوری کنم بهتره؟

82 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من یه پولی کنار گذاشتم میتونم این پولو غذا بگیرم بدم بچه های کار یا بدم خانه سالمندان یا هم بزارم کنار برای ازادی زندانی ها شما بودین چیکار میکردین؟

اینم بگم خواسته من هنوز اجابت نشده من دلی زودتر میخوام انجام بدم💖

💙🩵🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های گشنه تو خیابون بده پاکن گناهی ندارن ذوق میکنن

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اگه پولت به آزادی میرسه حتما زندانی آزاد کن. یه خانواده رو شاد کردی و اثرش طولانی مدت تره

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟

وای چ‌خوب .همشون خوبه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خودمم بیشتر به همین فکر کردم ته دلمم به همینه ممنون عزیزم💖

قبول باشه گلم انشالله به خواسته دلت سریع تر برسی با دعای بچه های معصوم کار

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اگه پولت به آزادی میرسه حتما زندانی آزاد کن. یه خانواده رو شاد کردی و اثرش طولانی مدت تره

عزیزم پولم به ازادی نمیرسه باید بزارم کنار اینجوری تا مثلا با نذر بعدیم انجام بدم اینجوری یکم زمان میبره بنظرت بده؟

💙🩵🤍

عزیزم بستگی به میزان مبلغی که در نظر گرفتین داره

از دید من غذا نمیتونه گزینه خوبی باشه 

و کمک به بهزیستی هم باز دولت و خییرین کمک میکنند 

من خودم به شخصه در محله های ضعیف تر شهرمون از خادمان مساجد سوپر مارکت های محله تحقیق میکنم 

خانواده های بی بضاعت را حمایت میکنم 

با خرید اقلام خوراکی دارویی ،شهریه مدرسه و لوازم تحریر و فرم مدارس و تغذیه بچه ها

یا خرید پکیج گرمایشی یا سرمایشی 

خرید لباس برای عید 

هزینه چکاپ ودارو  ...

این موارد از دید من بهتر هستش که نذرتون را ادا کنید 

انشالله حاجت رواییتون 🌹🙏

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عزیزم پولم به ازادی نمیرسه باید بزارم کنار اینجوری تا مثلا با نذر بعدیم انجام بدم اینجوری یکم زمان م ...

نه. همین کارو بکن. بعد به اطرافیان هم بگو شاید اونام دوست داشتن شریک بشن. پول بیشتری جمع بشه

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟
عزیزم بستگی به میزان مبلغی که در نظر گرفتین داره از دید من غذا نمیتونه گزینه خوبی باشه  و کمک ...

سلام عزیزم من این لیستو اسکیرین گرفتم با اجازه چون بنظرم کاربردی بود انشالله حاجت رواییه هممون💖💖💖

💙🩵🤍