2777
2789
عنوان

شوهرم مواد میکشه..

266 بازدید | 8 پست

تریاک

وضعش خوبه تو کارش موفقه کسی هم نمیدونه 

طلاق عاطفی ام خیلی وقته خیلی اذیتم کرده  خیلی واقعا  توضیح بدم خلاصه بگم دوسش ندارم ب خاطر بچه هامن طلاق نمیتونم بگیرم یعتی اصلا حامی و جایی ندارم برا طلاق

ترکم نمیکنه از اول متادون استفاده میکرد  الان تریاک کلا وابسته این چیزاست ک حالش خوب باشه خستگی و اینا

چیکار کنم 

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش رابطتتو بهترکن که به این واسطه ترک کنه . کمکش کن بهش انگیزه بده ترک کنه

بهتر نمیشه

ادم زود جوشیه ب هر کی بکم باور ننیکنه ب خاطر ی حرف ساده دعوا ب پا میکنه خستم تلاش کنم ته همه تلاشه بب نتیجه

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
بهتر نمیشه ادم زود جوشیه ب هر کی بکم باور ننیکنه ب خاطر ی حرف ساده دعوا ب پا میکنه خستم تلاش کنم ته ...

سوهرمنم عصبی بود روزی یک عددقرص اسنترا بهش بده خوب میشه

میشه برای سلامت دنیااومدن بچم دعاکنیدیه صلوات بفرستید.اون تمام زندگیه منه
برو مشاور. وای به نظر من اگه بهش خیلی محبت کنی میتونی با یه سیاستی کاری بکنی که موادش رو کنار بذاره

مواد برا سرحال شدنش میکشه اینکه خستگیش بره و بهتر ب کارش برسه 

خرحیتو میده یا نه

پول برا خودت میده یا نه

یه خانمی رو میشتاختم ک ورزش میرفت

ب پوست و موهاش میرسید

ب فکر سلامتیش بود

با بچه هاش خیلی رابطش خوب بود

خوشگل

حالا همسرش غرق مواد

خودش میگفت وقتی ترک نمیکنه من چیکار کنم

خرجمو بده هر کاری دلش میخواد بکنه

چهار تا پسرم داشت همه تحصیلکرده و مودب