2777
2789
عنوان

بیچاره شدم بیاین

235 بازدید | 19 پست

یکی دوروز بود سرم خیلی میخارید عصابم خورد شد بعد دیدم یه حشره تو موهام شک کردم نکنه شپش باشه دیشب ب شوهرم گفتم کامل موهامو بررسی کن دید گفت ن چیزی نیست امروز ب دخترم ۴سالشه گفتم بیا موهاشو نگاه کردم دیدم مث پوست پوست و رو موهاشه و ی حشره هم هست مطمئن شدم شپش هست الان هم من هم دوتا بچم داریم رفتم ی سرم مو اسپری داد اول نوشته بزنید بعد نیم ساعت شونه کنید تمام شپش های بالغ میمیرن و با اون شونه از مو جدا میشن امت باید ۸ساعت بمونه روی مو تا تخم هاش از بین بره ب نظرتون کاما از بین میره 

عضوگروه بنفش  وزن شروع ۷۶.۶۰۰  وزن بعد ۳ماه ۶۷  وزن هدف ۶۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو هفته زمان می بره تا خوب شه مایونز، آب پیاز ، سرکه بزنید به موهاتون با شونه مخصوص شونه کنید ملح ...

یعنی دو هفته هیچ جا نمیتونم برم؟

هر روشی ک میگن.....اخرش میرسه به کوتاه کردن مو اونم کوتاهه کوتاه...این روشا همه کشکه 😑

موهام کوتاهه تا سرشونمم نمیرسه مال دخترمم همینطور 

نه خوشگلم کوتاه ینی مردونه واسه شپشاز بین بردن😑

من رشد موهام خیلی کمه یعنی برم دوباره کوتاه کنم سال دیگه زمستون میاد تا سرشونم 

لباس ها تو اب جوش بجوشون تو‌افتاب خشک کن سرتو اول با شامپو معمولی بعد با شامپو پرمترین بشور(۱۵-۲۰ د ...

اگه با لباسشویی بشورم بعد همه رو اتو بکشم تاثیر داره؟