2777
2789
عنوان

مردهای هیز اشنا و فامیل

1038 بازدید | 21 پست

خانما اگر تو فامیل یا آشنا یا همسایه احیاینا مرد یا پسر هیزی هست که معذب باشید، بگید.

اگه تو قامیل هسا یا تو رفتار عادیتون یا نوع لباس پوشیدنتون اثر میزاره؟

ما متاسفانه دوتا داریم.

خداروشکر همچین سمی نداریم

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله در رفتار و پوشش تاثیر میزاره

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

داریم و تا جایی که ممکنه سعی میکنم نرم جلوشون

اگر برم پوشیده با لباس بلند میرم هرچند تاثیری نداره تو نگاهاشون اما خودم راحتترم

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

کار خوبیه، بیشتر رفتارشون چطوره؟

رفتار خاصی ندارن فقط زول میزنن بهم خیلی بده تو جمع همه مشغول صحبتن یا هرکی داره یه کاری میکنه بعد من میبینم یکی مثل وزق داره منو نگاه میکنه خیلی بده 

یکیشون چماشم رنگیه خیلی ضایع نگاه میکنه من به همسرم هم گفتم 

پس رفتارتو تغییر میدی؟

من همش سعی میکنم رفت و آمد نکنم 

ولی دوستام اصرار همش دعوت میکنن 

میرم اونجا سرم میندازم پایین 

خیلی حس بدیه 

بنظرت حساسم ؟ اصلا از نگاه این دوتا حس خوبی ندارم 🤦

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️