2777
2789
عنوان

چرا اینقدر بدبختن بعضی از زنا

641 بازدید | 43 پست

وای وقتی میام اینجا واسه دو دقیقه یجوری بهم میریزم که دلم میخواد گوشیو بشکنم 

طرف شوهرش خیانت می‌کنه هر گوهی دلش میخواد میخوره بعد خودش از شوهرش کتک میخوره برا تا دم پنجره رفتن اجازه میگیره مث بدبختا هم خونه رو دسته گل می‌کنه بچه داری هم می‌کنه غذای خوب کوفت زهرمار همه چی به راهه

همینه مردا رو پرو کردین 

برین به طرف بابا 

اگر از شما اجازه نمیگیره برای بیرون رفتنش شما هم اجازه نگیرین زر اضافی زد بزنین تو دهنش خون بالا بیاره 

اینقدر خودتونو فدا نکنین قرار نیست بهتون لوح افتخار بدن هیچکی نمیاد بگه وای چقدر خودشو فدا کرد شوهرتون قرار نیست قدر بدونه

لطفاً حداقل یه حرکتی بزنین🤣😭 تروخدا اینقدر مظلوم نباشین قرار نیست چیزی تغییر کنه یا معجزه بشه خودتون باید خودتونو نجات بدین 

شاید من اونقدر تجربه ایی نداشته باشم ولی در این حد هم مظلومیت فک نکنم چیز خوبی باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوایل دلم میسوخت الان فقط انرژی منفی میگیرم و یجورایی حس نفرت

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بزن بزن نه ولی ب مرور و با سیاست حق و حقوق بگیرید ،منظورم مالی نیست ،همین ک متوجه بشه بچه فقط برای شنا نیست همین ک بدونه اشپزی وظیفه یرشنا نیست،بدونه اسیرش نیستید ،کافیه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بعضیا اگه سروصدا کنن کارشون به طلاق میرسه و جای رو ندارن که بعد از طلاق برن  پس فکر نکن لذت میبرن از شرایط یا بی‌رگ هستن نه فقط گرفتار و تنهان 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

نمیخوام چیزی بگم که دلشون بشکنه .... ولی این خود ما هستیم که اینطور اجازه ای به بقیه میدیم. 

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

واقعا خیلی اوقات با خوندن تاپیکای اینجا اعصابم بهم میریزه 

ی عده از خانوما و دخترا خیلی ساده و تو سری خورن 

نمی دونم دلیلش چیه ولی به خدا وقتی یکی از خودش دفاع کنه و زیر بار حرف زور نره و خودشو ضعیف نشون نده مرد جرات نداره اذیتش کنه

مقصر اول همه ی رفتارهای ديگران نسبت به خود آدم فقط خودشه

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷