2777
2789
عنوان

طلای بدون فاکتور

299 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من میخوام دستبندمو بفروشم فاکتورشو گم کردم طلا فروشی ها بدون فاکتور میخرن ؟ اگه نه کجا برم که بهم فاکتور بدن ؟

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیش ما فاکتور نمیخوان

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
اره میخرن

عه خیلی ممنونم عزیزم 

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
میگن احراز هویت میکنن بعد میخرن. یعنی کارت ملی، شماره کارت و شماره حساب همه باید با فروشنده یکسان با ...

الان اینطور نیست شاید سال جدید بشه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
جای ما ک قبول نمیکنن  میگن باید بری اتحادیه نامه بیاری

اووووه

میگن احراز هویت میکنن بعد میخرن. یعنی کارت ملی، شماره کارت و شماره حساب همه باید با فروشنده یکسان با ...

اها مرسی عزیزم

فاکتور که نمیدن ،بستگی داره طلا فروش اگه دنبال دردسر نباشه ازت می‌خره ممکنه پایین تر ولی بخره 

اتفاقا وقتی دنبال دردسر باشه بدون فاکتور میخره 🤪🤪چون ممکنه طلای سرقتی باشه و بعدم پای خودش گیر بشه که مالخره

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
من ماه پیش صد گرم کلا بدون فاکتور فروختم بااینکه همراهم بود ولی نخواستن اصلا

چه خوووووب مرسی عزیزم