2777
2789

نامزدم میخواست مراسم بگیره شب بله برون توافق کردیم ی مراسم متوسط بعنوان جشن عروسی،از نامزدی ب اینطرف خواهربزرگش رو مخشه که اگه مراسم میخواد باید هزینه ها نصف نصف کنن یا طرف دختر ی جشن عقد بگیرن.نامزدمم روش نمیشد بگه خواهرش دخالتگره،من بهش گفتم مگه اینک مرد نباشی ک رو حرفت واینسی.اونم گفت اره من مرد نیستم.خلاصه ی موضوعاتی پیش اومد که فهمیدم‌خواهره دخالتگره.حالا من سعی کردم شرایطو آروم کنم.از اول میخواستم سرویس طلا نگیرم اما مراسم بگیرم.حالا دیدم اینا اینجوری میکنن گفتم باشه طلا سنگین برمیدارم به سرو گردنم میندازم اما مراسم در حد محضر و عصرونه میگیرم.حالا مامانم از صبح سرصدا میکنه که تو بیخود همچین تصمیمی گرفتی.شما بگین من چیکار کنم؟واقعا خسته شدم😓سه روزه نامزد کردم هروز ی مشکل.بدون عروسی برم چی میشه مگه؟ازدواج دوممون هست.اینم بگم پولی هم نداریم که اونجوری جهاز سنگین بخوایم بدیم،در حد کم جهاز میتونم ببرم.

دخالت ایشون رو کم کن

بدون عروسی هیچ اتفاقی نمی افته

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خاله من بدون مراسم رفته همش حسرتش داره عروسی همه گریه زاری میکنه بغض میکنه

ازدواج اولت مراسم گرفتی یا عقد بسته جدا شدی ؟

به نظر من ازدواجی ک اولش اینه اخرش خوش نیست اگه عقد نکردی الان عاقلانه فکر کن 

طرف هنوز روش به روت باز نشده اینه بعدا خدا به خیر کنه

کاری به دخالت کننده بودن خواهرشوهرت ندارم ولی در کل جشن عقد رو باید خانواده عروس بگیرن

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️
هییچ مشکلی پیش نمیاد هم پس انداز میکنی هم از انتقاد فامیل درامانی هم روانت اروم تره دلت خواست لب ...

مامانم همش میگه عین زن بیوه ها میخوای بری محضر عقد کنی برگردی😞

من که مجردم ولی ازدواج کنم عروسی نمیگیرم ی عقد ساده و میرم سر خونه زندگیم 

طلا هم خوشبختی نمیاره حالا فعلان نگیر بعدن رفتین سرخونه زندگی تون کم‌کم میخرین 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

فعلا این فشارو بردارین از خودتون بزارین یه چندوقت بگذره فکر کنین درستو حسابی با شرایطتون بسنجین ببینین چه کاری بهتره برا هردوتون

به زندگی و شرایط خودتون نگاه کنین نه حرف بقیه 

بدون جشنم هیچ اتفاقی نمیوفته