2777
2789

حس میکنم یکی تسخیرم کرده 😔لطفا بگین سرمم همش درد میکنه کناره هاش پشتش به گوشی نگاه میکنم حس میکنم همش یطوری میشم یا کلمات یطوری میبینم نمیدونم 🚶🏼‍♀️دکتر گوش حلق بینی بهم نورتریپتیلین ده برا استرس بنظرتون بخورم؟ 

از همه زخمایی که بهم زدی نمیگذرم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوره های ناس و فلق زیاد بخون... 

و اینکه آیا دکتر حلق و بینی قرص اعصاب داده؟

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
استرس اضطراب داری همین

قرص داده دکتر بخورم ینی؟ آخه دم نوش گیاهی هم جدیدا میخورم هنوز اثر نکرده انگار 😔چیکار کنم واقعا از درس افتادم 

تسخیر چیه دگ😐 معمولا بخاطر مایع میان بافتی گوشه ک تکون میخوره و  حس گیجی میده .. هر چی دکتر گو ...

خب اون قرصی ک داده برا گیجی نیست برا افسردگیه 😔نمیدونم چرا اونو نداد

خب اون قرصی ک داده برا گیجی نیست برا افسردگیه 😔نمیدونم چرا اونو نداد

مادر منم همینطور شد . با تکون دادن سرش سرگیجه میگرفت و میگف منگم . هم از این قرصه داد برا استرس ک خواب اورم هست هم ی قرص دگ برا حالت تهوع

آره 

عزیزم سرگیجه و خستگی هم داری؟ یا فقط حالت منگی و گیجیه؟ توجه تمرکزت چطوره؟

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
مادر منم همینطور شد . با تکون دادن سرش سرگیجه میگرفت و میگف منگم . هم از این قرصه داد برا استرس ک خو ...

خب خوب شد عوارض نداشت اون قرص 🚶🏼‍♀️

عزیزم سرگیجه و خستگی هم داری؟ یا فقط حالت منگی و گیجیه؟ توجه تمرکزت چطوره؟

تمرکزمم خوب نیست 🚶🏼‍♀️حس میکنم مثلا حس میکنم منگم دیشب خوب بودم باز الان بدتر شد مثلا یکم زیاد به پرده نگاه میکنم حس میکنم تکون میخوره نمیدونم یا ترسیدم