2777
2789
عنوان

بچه ها گیجی و منگی از چی میتونه باشه 😔من میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 27 پست
وای باورم نمیشه که منم همین جوری شدم دقیقا انگار کنترلی رو رفتارم ندارم و از دور تماشاچی زندگیم هستم ...

منم دقیقااا همینطورررر

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خیلی بهتر از اولش شد ... ولی هنوز ی کوچولو از سرگیجه مونده ک اونم ی دوره دگ گفتن دارو مصرف کنه

ینی منکه دانشگاه ایتا میرم این قرص بد نیست اونجا خوابم نگیره همش حس میکنم گیجم 😭خیلی میترسم 

از همه زخمایی که بهم زدی نمیگذرم..
ینی منکه دانشگاه ایتا میرم این قرص بد نیست اونجا خوابم نگیره همش حس میکنم گیجم 😭خیلی میترسم 

نمیدونم اصلا من قرص نخوردم ولی خداروشکر یک لحظه فک کردم جن زده شدم

..... ولی من همیشه دوست دارم بیب🤍🥂

عزمزمه گفتن از افسردگیه اخه من قبلا نداشتم نمیدونستم خداروشکر یک لحظه خانوادم ترسیده بودن جن زده نشد ...

من یک درصد هم افسردگی ندارم . چند سال پیش داشتم میدونم علائمش چیه الان یه دونشم ندارم . استرس هم ندارم

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

ی بار بخور دیدی خیلی میخوابونتت نخور .. ببین حس سرگیجه داری با تکون دادن سرت ؟ بهش میگن سرگیجه مقطعی . ک بخاطر گوش هم هست

من یک درصد هم افسردگی ندارم . چند سال پیش داشتم میدونم علائمش چیه الان یه دونشم ندارم . استرس هم ندا ...

خب پس چیه؟ من واقعا ترسیدم از خودم

..... ولی من همیشه دوست دارم بیب🤍🥂

ی بار بخور دیدی خیلی میخوابونتت نخور .. ببین حس سرگیجه داری با تکون دادن سرت ؟ بهش میگن سرگیجه مقطعی ...

خب دکتر شنوایی سنجی فرستاد خودش معاینه کرد اگ گوش میانی چرا قرص دیگ نداد 😔

خب پس چیه؟ من واقعا ترسیدم از خودم

نمیدونم ولی هرچی هست جن منی نیست 

تمرکزمم خوب نیست 🚶🏼‍♀️حس میکنم مثلا حس میکنم منگم دیشب خوب بودم باز الان بدتر شد مثلا یکم زیاد به ...

برو مراکز تخصصی مغز و اعصاب ... بعضی مراکز نورفیدبک انجام میدن یه جور تحریک مغزیه باعث میشه توجه و تمرکز افراد بره بالا و همچنین یه سری داروهای توجه تمرکز هست بهت میدن...ولی خیلی حواست باشه و تحقیق کن پیش دکتر اعصاب و روان خوب بری ... از اینو اون سوال کن... حتی نمیدونم در جریان هستی یا نه اما مراکز کاردرمانی ذهنی برای افزایش توجه و تمرکز هم وجود داره اگر تهران یا سایر شهرای بزرگ مثل مشهد شیراز یزد اصفهان هستی ک دکترای خیلی عالی دارن و میتونی حالات گیج و منگیتو با کمک اینها به صفر برسونی 

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
برو مراکز تخصصی مغز و اعصاب ... بعضی مراکز نورفیدبک انجام میدن یه جور تحریک مغزیه باعث میشه توجه و ت ...

آخه فک کردم مشکل از گوشمه ولی اگ گوش بود چرا قرص بتاهیستین نداد