2777
2789

چاق شدیم دوست عزیز تو تیروئیدت کم کار که هیچ بیکار هم باشه  نمیتونه اون حجم از شکم بامبک تنهایی بسازه پس بیا از فردا بریم باشگاه رژیم بگیر بهونه نگیر الکی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گم 💩ما تپلا رو بخورین سرتون باید رو گردنتون باشه نه جای دیگه به باربی بودنتم ببخش

بعضیا شدیدا بی ادبن😒😏انگار ما تپلا جااینارا تنگ کردیم باورت میشه خیلی اعتماد ب نفسمو میگیره گاهی این حرفا

﮼هیچۍواسم‌مثلِ‌توقشنگ‌نیست دلبر!♥️👩‍❤️‍👨
جاااان😍دهنتو قربون

😘😂

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بعضیا شدیدا بی ادبن😒😏انگار ما تپلا جااینارا تنگ کردیم باورت میشه خیلی اعتماد ب نفسمو میگیره گاهی ا ...

انگار جای بقیرو تنگ کردیم

بقیه همیشه یه زری میزنن بی توجه باش

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

خب عزیزم اون دوستان هم مجبورن همچنین بهونه رو بیارن برا رهایی از دست و زبون افرادی که مدام به چاقی و لاغری دیگران نظر بیهوده میدن...

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
بعضیا شدیدا بی ادبن😒😏انگار ما تپلا جااینارا تنگ کردیم باورت میشه خیلی اعتماد ب نفسمو میگیره گاهی ا ...

ببی سوادن دیگ یه مشت بچه سال ریختن

منی ک رفتم هزارتا آزمایش دادم کیست و تیرویید دارم قرص مصرف میکنم اینجور آدما میان تر میزنن ب انگیزه و اعتماد ب نفس ما 

مرسی ادب تربیت واقعا 

جواب فضولارو باید اینطوری داد باربی جان😂