2777
2789

تیریخیدا کمک کنینننن ....توی انباری خونمون یدونه قمری اومده بود و تخم گذاشته بود ولی ظاهرا از رفت و امد ما ترسید و رفت ... تخم هاش یه شب موندن شب تقریبا سردیم بود برف میومد ... من یکی از تخم هارو برداشتم و اوردم داخل گذاشتم پشت بخاری ... اون یکیم گذاشتم تو لونه شاید قمری برگرده و به هوای این یدونه حداقل بشینه و من این یکیم بزارم زیرش که در بیاد یکیشون حداقل ... ولی خب نیومد و پشیمونم ... الان بعد سه روز نور انداختم داخل تخم گرم انگار جنین داره شکل میگیره و یه نقطه کوچولوی بامزه تقریبا درست شده ... من شک کردم گفتم شاید نطفه مرده باشه بخاطر سرما ... و اون یکی تخم که بیرون بودو نور انداختم همچین چیزی نداشت و فک میکنم این که اوردم داخل زنده مونده .... توی یه کاسه استیل پارچه کوچولو گذاشتم و تخم رو جلوی بخاری با یه دریِ بطری آب و روشو پلاستیک با سوراخای گنده گذاشتم ... هر سه ساعت یک بار هم میچرخونمش ... بنظرتون ممکنه زنده بمونه؟ من رگه خونی داخلش ندیدم فقط یچیز کوچولو و برام سواله اگه اون که بیرونه رو بیارم داخل فاسد میشه؟ ممکن نیست اینم جنین باشه؟ ... و ایا این که گذاشتم جلوی بخاری مانع رسیدن اکسیژن بهش میشه؟ گرمش نشه زیاد؟ رطوبتش خوبه؟ وای خدا کاش تلف نشه من افسردگی میگیرم :( و جالبه بدونین من کنکوریم ولی استرس اینو بیشتر از کنکورم گرفتم 😭 وای خدا حس مادری دارم بهشششش توروخدا اگه بلدین چیزی بگین 

گیگیلیگیلیگیلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبختی اینجاس که مامانمم خرافاتی :/ میگه شومه فلان ... البته من متقاعدش کردم که گناه دارن و برکت داره و فلان ... ولی از وقتی بونه کرده اتفاقای خوبی نیفتاده😂 بابام رفته ... تصادفم کردیم .. خدا بخیر بگذرونه فردارو 

گیگیلیگیلیگیلی
دیگه امیدی نیس دست نمیزدی بهتر بود بخاد از تخم در بیاد بعدشو میخای چیکار کنی 

مهم در اومدن از تخمه ... بعدش آسونه اتفاقا ... من خیلی حیوون دوستم داییم قبلنا طوطی و قناریو... نگه میداشت جوجه هاشونو بلدم بزرگ کنم 😵‍💫🐣

گیگیلیگیلیگیلی