تیریخیدا کمک کنینننن ....توی انباری خونمون یدونه قمری اومده بود و تخم گذاشته بود ولی ظاهرا از رفت و امد ما ترسید و رفت ... تخم هاش یه شب موندن شب تقریبا سردیم بود برف میومد ... من یکی از تخم هارو برداشتم و اوردم داخل گذاشتم پشت بخاری ... اون یکیم گذاشتم تو لونه شاید قمری برگرده و به هوای این یدونه حداقل بشینه و من این یکیم بزارم زیرش که در بیاد یکیشون حداقل ... ولی خب نیومد و پشیمونم ... الان بعد سه روز نور انداختم داخل تخم گرم انگار جنین داره شکل میگیره و یه نقطه کوچولوی بامزه تقریبا درست شده ... من شک کردم گفتم شاید نطفه مرده باشه بخاطر سرما ... و اون یکی تخم که بیرون بودو نور انداختم همچین چیزی نداشت و فک میکنم این که اوردم داخل زنده مونده .... توی یه کاسه استیل پارچه کوچولو گذاشتم و تخم رو جلوی بخاری با یه دریِ بطری آب و روشو پلاستیک با سوراخای گنده گذاشتم ... هر سه ساعت یک بار هم میچرخونمش ... بنظرتون ممکنه زنده بمونه؟ من رگه خونی داخلش ندیدم فقط یچیز کوچولو و برام سواله اگه اون که بیرونه رو بیارم داخل فاسد میشه؟ ممکن نیست اینم جنین باشه؟ ... و ایا این که گذاشتم جلوی بخاری مانع رسیدن اکسیژن بهش میشه؟ گرمش نشه زیاد؟ رطوبتش خوبه؟ وای خدا کاش تلف نشه من افسردگی میگیرم :( و جالبه بدونین من کنکوریم ولی استرس اینو بیشتر از کنکورم گرفتم 😭 وای خدا حس مادری دارم بهشششش توروخدا اگه بلدین چیزی بگین