2777
2789
خب بهش نخ بده  یه علامتی نشون بده ک خودش بیاد سمتت مثلا برو پیجشو فالو کن  استوری هاشو ...

پیجش قفله 

میدونی روم نمیشه همه خانوادش منو میشناسن میدونن این عاشقم بوده بخدا روشو‌ ندارم شمارمو نداشت کارم بهش افتاد رفتم مغازش گوشیمو درست کتنم مجبور شدم همون جا ی پیام ب اکانتش بدم ک چک کنه مشکل رو بعد دیدم هیچ واکنشی نشون نداد ولی یک هفته بعدش دیدم شمارمو سیو کرد و بعد ده ساعت پاک کرد نمیدونم معنی کارش چیه 

جذب ساده ؟ روزی صد بار پروفشو‌ک میکنم مسیرمو تغییر میدم از جایی میرم ک فقط یک لحظه ببینمش

خودتو درگیر عشق یک طرفه نکن... فقط عمر و احساساتتو هدر میدی

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیجش قفله  میدونی روم نمیشه همه خانوادش منو میشناسن میدونن این عاشقم بوده بخدا روشو‌ ندارم شما ...

دلش باهاته ولی میترسه ضایع بشه 

این دفعه تو باید قدم برداری 

برو فالو کن 

من حسم میگ میاد سمتت ، فقط منتظر یه اشاره از توعه

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
خودتو درگیر عشق یک طرفه نکن... فقط عمر و احساساتتو هدر میدی

بمن باشه ک نمیکنم پیشنهاد دارم رد میکنم ولی فلبم پیش اینه باور کن دست من نیس غوغاس انگاری تو قلبم نمیدونم اصن چجوری بگم 

پیجش قفله  میدونی روم نمیشه همه خانوادش منو میشناسن میدونن این عاشقم بوده بخدا روشو‌ ندارم شما ...

درک میکنم ، حتی سیو کردن شماره هم برات خاص میشه

🤣🤣🤣🤣🤣هعی دوران عاشقی کجاییی...یادت بخیر..

ولی بدون پسرا خیلی فیلمن.. طرف من یکارایی میکرد که اگ میدیدش فک میکردی عاشقه🤣🤣🤣

فقط چیزی میگم و میرم یه آدمی که میگه من از یه کسی خوشم میاد باید بتونه ثابت کنه چرا؟ یه آدمی که میگه من این آدم رو دوست دارم باید بدونه بگه چرا؟عشق میشه یه شناخت یا یا احساس و هیجانی که نتیجه شناخت و آگاهیه، شما عاشق میشید باید به من نشون بدید اقلا پونصد ساعت با هم حرف زدید یعنی من با تو درگیر یه گفت و گوی شدم که یه شناختی از تو دارم من زیر و بم وجود تورو درحدی که آگاهی خودم دارم و تو به من اجازه میدی میشناسم و حالا تورو میخوام در غیر اینصورت یا فقط جذب شدن ساده است یا عشق یک طرفه...

خب اشاره از این بیشتر ک رفتم مغازش و‌شمارم دستشه ؟ پس فردا خانوادش نمیکوبن تو سرم ؟

نه این اشاره نیست ، برای کارت رفتی 

اون بدبخت نمیدونه ک تو منظوری داشتی میترسه ک ضایع بشه 

نه نمیکوبن ، چرا باید فالو کردن رو بکوبن تو سرت ؟؟؟

مگ کار خلافی انجام دادی ؟؟؟

بروووو همین الان فالو کن تا دیر نشدت مث من 

ب منم خبر بده 

من بودم حتمن اینکارو میکردم 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
بمن باشه ک نمیکنم پیشنهاد دارم رد میکنم ولی فلبم پیش اینه باور کن دست من نیس غوغاس انگاری تو قلبم نم ...

من عاشق همکارم شده بودم.. اون برادرزاده رئیسم بود..

صب تا شب توی محیط کار ، همو میدیدم..

هر کاری که فکرشو کنی کردم، از لاس زدن و نخ دادن و هدیه دادن و......کل محیط کار همه می‌دونستن...

اونم کرم داشت،، ازم دفاع میکرد،، تماس فیزیکی باهام داشت جلوی بقیع..در مورد ناخن و تیپ ام نظر میداد. وقتی میدیدمش ی رعدوبرق از وسط بدنم رد میشد... خلاصه ماجراها داشتیم.

اما اخر نشد...