2777
2789
عنوان

چه زمانی خیلی دلتون برا همسرتون سوخت؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2104 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب گند زدنت بوی خیانت میده یعنی،،،چرا آدم نمیشی خب

آدم نشدم به این معنا نیست که گندم هنوز ادامه داره منظورم اینه که هنوز نتونستم به زندگی برگردم هنوز دربدر روانشناس و روانپزشک و روانکاوم

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔
وقتی پدر ش فوت شد سنی هم نداشت   وقتی میبینم تو 26 سالگی باید خرج 2 ta خانواده‌ پر خرج بده&nbs ...

خدا پدرشون رو رحمت کنه و به کارتون هم برکت بده

روزی که جنازه دخترمو دادن بهش ،که ببر دفن کن  صدای گریه اش هنوز تو گوشمه  و پایی که انقد ...

ای وای عزیزم خیلی سخته💔

چند ماه از دوستیمون گذشته بود اول اون عاشق من شده بود به شوخی گفتم من قصدم ازدواج نبست و قراره از ای ...

بنده خدا🥺💔

من اگه نگی فکر بد میکنم مثلا دور از جونتون فک میکنم خیانت کردین و..‌لطفاااا بگو بزار راحت بخابم امشب

نمی تونم بگم عزیزم باور کنید حال خودمم باز بد میشه به خدا از صبح سر دردم بسکه فکر و خیال می کنم