یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر من پیش دبستانیه دوتا مربی داره براشون امسال میخرم کادو ولی نه خیلی گرون ...
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
شکلات گرون قیمت . ادکلن ، اینا رو مادرم برام میگرفت . یه دفعه هم یه بسته نبات داد من گفتم خجالت میکشم ببرم دیدم بسته بندیش خیلی شیکه بردم و چقدرم معلم خوشحال شد و روز بعدش تو کلاس ازم تشکر کرد جلوی همه . گفت خیلی سردرد داشتم واقعا آروم شدم
هیچوقت یادم نمیره ...پدرم وضعیت مالی خوبی نداشت ولی ورشکست شدن
همه کادوهای خوب آورده بودن منم برای اولین بار دست خالی رفتم با هزاررر بدبختی بابام فرداش پولو جور کرد مامانم رفت یه شال گرون قیمت و شیک برداشت..معلمم بهش دادمو گذاشت سرش گفت عزیزم ممنون ولی کاش یه کادوی دیگه هم میاووردی چیزی که زیاده شال، هیچی من با گریه و اشک بابامو تو اون وضعیت مجبور کردم یه سکه برای معلممون بگیره(کاش هیچوقت تو اون وضعیت بخاطر همچین معلمی به بابام فشار نمیاووردم)