2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براشون ارزوی خوشبختی کنید ❤️❤️❤️❤️ الان حال دلشون  خوبه؟؟؟

از یکی از خاله هام شنیدم ک باهاش در ارتباطه یه پسر داره و الانم بارداره ما باهاش کاری نداریم زندگی همه مارو نابود کرد بعد رفتنش یک سال گذشت پدرم سرطان گرفت از غصه خوردن و فوت کرد... 😭

خدایاشکرت منم بعد هشت سال مادر شدم❤سرطان پدر عزیزمو😭ازم گرفت لطفا یه صلوات واسش بفرست🌹
از یکی از خاله هام شنیدم ک باهاش در ارتباطه یه پسر داره و الانم بارداره ما باهاش کاری نداریم زندگی ه ...

وای وای وای خدارحمتش کنه.کاش ی روز برگرده و ببینیتش

هیچ خبریم ازش ندارین

نه اون اولا خیلی زنگ زد پیام داد ما جواب ندادیم اوف چ روزای سختی بثد ابرومون جلوی ملت رفت... 

خدایاشکرت منم بعد هشت سال مادر شدم❤سرطان پدر عزیزمو😭ازم گرفت لطفا یه صلوات واسش بفرست🌹
وای وای وای خدارحمتش کنه.کاش ی روز برگرده و ببینیتش

مادرم اگه ببینتش سکته میکنه... پنج ساله ک اشک میریزه واسش

ینی دوس ندارع ببینش؟

نه اخه هرکی به یه روشی سختی کشیدیم بابات فوت کرد مادرم الان مجبوره کار کنه داداشم هنوزم خجالت میکشه خونه فامیل بره خواهر کوچیکم اصلا خواستگار نداشت میگفتن خواهرش فرار کرده تا اینکه یکی از پسر خاله هام ازش خواستگاری کرد خداروشکر نامزد کردن

[QUOTE=329854311]نه اخه هرکی به یه روشی سختی کشیدیم بابات فوت کرد مادرم الان مجبوره کار کنه داداشم هنوزم خجالت میکشه ...[/QUOTEلابد تا الا هزار بار پشیمون شده.

از یکی از خاله هام شنیدم ک باهاش در ارتباطه یه پسر داره و الانم بارداره ما باهاش کاری نداریم زندگی ه ...

عزیزم سرطان چه ربطی به ناراحتی داره 

گناه داره بهش زنگ بزنید 

تنها و بی کس مونده 

مگه پسر خاله تون چه ایرادی داشت ؟ اومد خواستگاری ؟ 

چرا راضی نبودید ؟

عزیزم سرطان چه ربطی به ناراحتی داره  گناه داره بهش زنگ بزنید  تنها و بی کس مونده  ...

بابام ی ادم ورزشکار بود و سالم حتی سردرد نمیشد دکترا میگفتن خیلی غصه خورده سه ماه نشد فوت کرد بابام راضی نبود چون توی یک تصادف یک پاشو از دست داده بود میکفت شاید نتونه درست زندگی شو بچرخونه... 

بابام ی ادم ورزشکار بود و سالم حتی سردرد نمیشد دکترا میگفتن خیلی غصه خورده سه ماه نشد فوت کرد بابام ...

خدا رحمتش کنه 

نور به قبرش بباره 

مطمین باش پدرتون الان اگاهیت داره به همه چی 

و دخترش رو بخشیده 

شماهام خواهرتون رو ببخشید 

اگر ببخشید هم خودتون اروم میشید 

هم زندگی سنگینی از زندگی خواهرتون برداشته میشه 

خدا رحمتش کنه  نور به قبرش بباره  مطمین باش پدرتون الان اگاهیت داره به همه چی  و د ...

دلم واسش خیلی تنگ شده 😭دیشب تو عروسی یکی مثل اون میخندید باورت میشه تو تا تالار زدم زیر گریه...