2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رشته انسانی رو برای دبیرستانم انتخاب میکردم. وبالطبع به دنبالش رشته دانشگاهیم هم تغییر میکرد....

امشب از تمام شب ها آرامترم.......... نگران فردا نیستم. همه چیز رابه خداسپرده ام، او بزرگ و مهربان است... (عضویتم برمیگرده به سال 87،بنا به دلایلی لغو کاربری کردم) 

اگه بر میگشتم عقب تو این شرایط 

... نمیکردم تو عقد که حامله شم 

البته نه اینکه بچه نمیخوام میخوام ولی وقتش نبود

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

خیلی از زندگی من دست خودم نبوده یعنی صد در صد به انتخاب خودم بستگی داشته باشه 

اما اگه برگردم عقب و به دست خودم می بود 

درسمو میخوندم 

زود بچه دار نمی‌شدم میزاشتم برای سال دوم خونه داری 

از همون اول شاغل میشدم یک شغل خوب 

اینقدر به جاری و دل مادرشوهر بها نمی‌دادم که مادر گناه داره و.. دلشکستن بده و این همه خودمو داغون نمی‌کردم که بقیه اذیت نشن 

روی حرفای خودم بیشتر پا فشاری میکردم 

زود رنجی ،حساس بودن و سختگیر بودنم رو به کل کنار میزاشتم تا بتونم بیشتر از زندگیم لذت ببرم 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

با کسی دوست نمیشدم💔

پدر مادرم رو اذییت نمیکردم💔

اون شب بیشتر مواظب خواهرم میبودم😭

موقع مریضی پدرم بیشتر پیشش میموندم😭

خدایاشکرت منم بعد هشت سال مادر شدم❤سرطان پدر عزیزمو😭ازم گرفت لطفا یه صلوات واسش بفرست🌹

اوووف چه حرفا

ذهنم بهم ریخت 

از بس که انتخاب اشتباه داشتم 

اولش هیچوقت با هیچ پسری دوستی نمیکردم 

دوم به جای درس میرفتم دنبال حرفه ی ارایشگری 

سوم هیچوقت ازدواج نمیکردم 

البته خونه مستقل میگرفتم تنها زندگی میکردم 

خواهرتون چرا؟

با عشقش ک پسر خالم باشه یه شب فرار کرد رفت یه کشور دیگه... پنج سال میگذره از اون شب لعنتی😭

خدایاشکرت منم بعد هشت سال مادر شدم❤سرطان پدر عزیزمو😭ازم گرفت لطفا یه صلوات واسش بفرست🌹
وای امیدوارم حالش خوب باشه

ددیگه نه دیدیمش نه صداش شنیدیم یه دختر 15 ساله بود ک عشق کورش کرده بود😭😭