2777
2789

منو بچم یه هفته ای میشه مریضیم اول بچم مریض شد کمی خوب شد من گرفتم از نوع شدیدش 

چیکار کم همش ب دهن باز نفس میکشم بینیم کیپه ابریزش،سرفه هم که نگم 

از کار  و زندگی و بچه داری افتادم 

به جز راهکار بدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماهم مریض هستیم هنوز کامل خوب نشدیم ..شربت تیموس کامپاند برای سرفه بده و دیفن هیدرامین آنتی هیستامین بده هم برای سرفه هم برای آبریزش...با دهن نفس میکشم ببین گلو پرده و لوزه های بزرگ شده ..ببر دکتر آمپول بزن اینجوری خیلی طول میکشع اذیت میشین

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..

خودت هم قرص اموکسی کلاو 625بخور زود خوب میشی ...ما که پدرمون در اومد پیاز خام میخورم قرص شلغم هرچی ببینم خوبه خوردم آویشن وو 

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
ماهم مریض هستیم هنوز کامل خوب نشدیم ..شربت تیموس کامپاند برای سرفه بده و دیفن هیدرامین آنتی هیستامین ...

بد مریضیه این لعنتی 

انشالله که شمام زودی خوب بشین 

خودت هم قرص اموکسی کلاو 625بخور زود خوب میشی ...ما که پدرمون در اومد پیاز خام میخورم قرص شلغم هرچی ب ...

اتفاقا میخورم سردرد داشتم خوب شدم 

ولی امان از سرفه و بی حالی و ابریزش بینیم زخم شده 

بد مریضیه این لعنتی  انشالله که شمام زودی خوب بشین

امین . همچنین...بچه منم همینطور هستش پدرش از اون بدتر اون رفته بود بیرون یه آدم بی فرهنگ بی ادب سرفه کرده بود تو روش ...خدا لعنتش کنه