2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نزدیک ندیدمش، تو اینستا همو فالو داشتیم، از حساب کاربریم خارج شدم که نبینمش چون داشتم اذیت میشدم اون هیچ عکس العملی نداشت  فقط استوری هام میدید و من ترسیدم از اینجا یهو با یه استوری خودم ضایع کنم، 

پیش خودش ن 

ولی مادر بزرگم فوت شده بود فامیل نزدیک بودن اومدم سفره بندازم مامانش سر سفره بود انقدر هول بودم با پارچ آب شیشه ای زدم تو سر مامانش ...... فکر می‌کنم بهش از خجالت آب میشم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

به اولین کراشم اعتراف کردم اونم گفت که وای منم همینطور بودم و فلان.

بعد دقیقا همون لحظه ی عاشقانه که داشت این حرفا رو میزد پرنده روی سرم رید!

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
پیش خودش ن  ولی مادر بزرگم فوت شده بود فامیل نزدیک بودن اومدم سفره بندازم مامانش سر سفره بود ا ...

چیییییییی   

نی نی سایت سرزمین عجایب 🥴🥴😰🤮🤮😐😐🤯🤯😱😱 کاربری دوم 😑😑                

چیکار کردی مگه😂😂

بیرون بودیم

گفتم سردمه منو برد تو ماشینش گفت وقتی من رفتم درو قفل کن منم مثل خنگا حواسم نبود در ماشین بازه دکمه قفلو زدم 

قبل از اینکه ببینمش امروز تیپم فوقالعاده افتضاح بود خبر نداشتم این نزدیکاس🤦‍♀️ بعد رفتم خونه تیپ زدم که برم ببینمش شک ندارم با اون تیپ چرت منو دیده بوده 

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤