2777
2789
عنوان

تاحالا جلو کراشتون ضایع شدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 33 پست
بیرون بودیم گفتم سردمه منو برد تو ماشینش گفت وقتی من رفتم درو قفل کن منم مثل خنگا حواسم نبود در ماش ...

😂😂😂😑😑😑😑

به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏
به اولین کراشم اعتراف کردم اونم گفت که وای منم همینطور بودم و فلان. بعد دقیقا همون لحظه ی عاشقانه ک ...

تاحالا تیپای داغونتو دیده؟😐 منو امروز با تیپ ضایعی دیده 

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دوست داشتم به شدت حسودی میکرد بهم.

بیرون میرفتیم دوست داشت اون مرکز توجه ها باشه

جلوی کراشم بهم گفت وای چه عجیب یکی ام تورو پسندید 😐

درحالی که حتی داداش خودشم منو دوست داشت !!!🤣

انقدر خجالت کشیدم پیش پسره.

ی روزی سرما خورده بودم دماغم پوست پوستی زشتتت لباسای داغون همون روز منو دید ..ناپدید شد

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

با مامانم سوار ماشینش شدیم نگه داشت مامانم پیاده شد یه کار داشت من میخواستم برم دنبالش یهو مامانم با حالت ضایعی گفت تو کجا میایی بعد من با خجالت دوباره نشستم😂😂اونم ریز ریز خندید😭😂😂

ی روزی سرما خورده بودم دماغم پوست پوستی زشتتت لباسای داغون همون روز منو دید ..ناپدید شد

منم امروز مریض شده بودم با قیافه و تیپ داغون منو برد بیمارستان اصن خیلی خجالت کشیدم🤦‍♀️

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤