2777
2789

دانشگاه میرم رشتع خوبی میخونم قیافمم معمولیه مشکلش اینه که میگن ۱۵ ۱۶ ساله بهت میخوره و داف و اینا نیستم

هیچ پیشنهادی ندارم دوستام همشون یا رلن یا هزار تا پیشنهاد دارن دلم گرفته خیلی احساس ناکافی بودن دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیزم بستگی به خودت داره استایلت داره بیرون رفتنت و اینا

استایلم خوبه نمیدونم دیگه باید چیکار کنم اجتماعیم هسم ولی اصلا انگار هیچکس ازم خوشش نمیاد هیشکی سمتم نمیاد دلم میخواد بدونم مشکلم چیه حلش کنم

منم تاپیک قبلم همین بود 

ولی تصمیم گرفتم از این بعد پاچه هرکسی ک بهم نگاه کرد و نگیرم 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
واقعا ناراحتم یعنی ما هیچ وقت نباید حس دوست داشتن بچشیم🥲

من واقعا همیشه روی شخصیتم کار کردم نمیخام تعریف از خودم کنم ولی کتاب خوندم انسان خوشفکری هستم نیشه پخته و متطقی عمل کردم دنبال درس و پیشرفت و ‌.... بودم

اما چهرم سادس یعنی تغیرات خاصی ندادم همونطوری که بودم هستم و البته به تعریف الانی ها در واقع زشت عستم

اما همه ظاهر بینن اول چهره رو میبینن اگر داف نباشی اصلا پا جلو نمیزارن که بخان بفهمن چه شخصیت خوبی یا بدی داری 

اصفهان

والا یباری من ک اومدم خوب بود

اگه میخای پیشنهاد بگیری سعی کن توجه هارو رو خودت متمرکز کنی تو دانشگاه بیرون

حس میکنم از اون دسته ای که میان داشنگاهو میرن نه کسی اونارو میشناسه نه اون کسیو سعی کن تو جمع ها خوش ذوق این جوزی باشی ببین جواب میگیری اگه ارایشم کم میکنی یکم بیشترش کنم خودم از ارایش زیاد خوشم نمیاد در حد متوسط