2821
2789

باید اکرام ایتام ثبت نام کنی کمیته امداد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید برم کمیته امداد؟ نمیخوام فقط پول واریز کنما، میخوام برم به دیدنش ، یا خودم ببرمش گردش و خرید

بله اونجا بهتون معرفی میکنن 

من خودم فقط پول واریز میکنم 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

میخواهی حامی بشی؟باید ازبهزیستی یا کمیته امدادکمک بگیری بهت معرفی میکنن بچهایی که پدرندارن 

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
ایول اسی دمت گرم  خدا دلتو شاد کنه.چرا نمیاری خونه اونجوری سخت نیس

دورت بگردم، ممنونم از دعای خیرت، آمین. آخه خونه آوردن مسئولیت سنگینی داره و سخته، اصلا نمیدونم همسرم قبول کنه یا نه. انقدر با شوهرم دعوا داریم که میترسم بچه دار شم، و از طرفی اونقدر تنهام و احساس نیاز به محبت دارم که دلم میخواد یه بچه رو خوشحال کنم و بهش عشق بدم و ازش عشق بگیرم. واسه همین میگم یکی باشه که برم دیدنش یا براش خرید کنم، یا برین ناهار بیرون، هم اون خوشحال باشه هم من از خوشحالیش حالم خوب شه

میخواهی حامی بشی؟باید ازبهزیستی یا کمیته امدادکمک بگیری بهت معرفی میکنن بچهایی که پدرندارن 

آره عزیزم، پدر ندارن یعنی پیش خانواده‌ و مامانش هست مثلا؟ خب اونجوری اجازه نمیدن که من بچه رو ببرم ناهار بیرون یا ببرم خرید، درسته؟ اونا شرایطشون چجوریه؟

آره عزیزم، پدر ندارن یعنی پیش خانواده‌ و مامانش هست مثلا؟ خب اونجوری اجازه نمیدن که من بچه رو ببرم ن ...

بستگی به بچه داره که بخوادبیادیانه اما من دیدم که حامی ها برای بچها پول واریزمیکنن وبراشون اسباب بازی میگیرن میارن وتلفنی صحبت میکنن

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
عزیزم احتمالا اجازه دیدار نمیدن  اگرم باشه توی همون فضای بهزیستی ولی میتونید با نامه در ارتبا ...

آخی اونم خوبه. عزیزم بالاتر توضیح دادم، برای اینکه حالم خوب باشه دلم میخواد با یه بچه در ارتباط باشم و خوشحالش کنم و از خوشحالی اون حال دلم خوب بشه.

دورت بگردم، ممنونم از دعای خیرت، آمین. آخه خونه آوردن مسئولیت سنگینی داره و سخته، اصلا نمیدونم همسرم ...

الهی بگردم ان‌شاءالله که همه چیز اونی بشه که میخوای.

منم خیلی دلم میخواد ولی همسرم راضی نمیشه اونقدر هم توان مالی ندارم که خودم حامی بشم

باهاش حرف بزن شاید راضی شد.شاید اونم دوست داشته باسه اگه گفت نه بعد خودت اقدام کن

اخه اونجوری که هی با اسباب بازی جدید بره تو خوابگاهش یا لباس تمیز.بعضیا حسودیشون میشه شاید اذیتش کردن هم خودش هم بچهای دیگه گناه دارن

بستگی به بچه داره که بخوادبیادیانه اما من دیدم که حامی ها برای بچها پول واریزمیکنن وبراشون اسباب باز ...

عه یعنی اگر خود بچه بخواد بیاد امکانش هست؟ یعنی بهشون بگم به من خانواده ای رو معرفی کنن که بتونم یه تایمی رو با اون بچه بگذرونم و ببینمش؟ ولی خب بچه ای که خانواده داره چرا باید بخواد با منِ غریبه بیاد بیرون؟ 

عه یعنی اگر خود بچه بخواد بیاد امکانش هست؟ یعنی بهشون بگم به من خانواده ای رو معرفی کنن که بتونم یه ...

آره نمیان بعضی وقتها هم خانواده ها اعتمادنمیکنن

2825
2823
2791
2779
2792