2777
2789

من قبل ازدواجم با ی پسر تو فامیل دوست بودم،پسرخالیه دخترعموم، عاشق هم بودیم همو میخواستیم ولی خانواده اون نذاشتن،هرکار کرد نشد و سریع برای اینکه عشق من از سرش بیفته یجا رفتن خواستگاری، بعد ۵سال تو ی مراسم دیشب دیدمش ولی نزدیک هم نشدیم فقط نگاه بود 

اون توی عقد جدا شده بود همون اوایل

منم همون اوایل برای حس تنفر و انتقام به اولین خواستگارم جواب مثبت دادم و ازدواج کردم 

دیشب سعی داشت نزدیکم بشه و چشم برنمی‌داشت که بهش فرصت ندادم ولی تو دلم خونه تمام حسام بهش برگشت 

احساس گناه دارم، همچنین احساس دلتنگی 😭😭😭😭😭😭😭😭فردا دوباره باید به اون مراسم برم ،عقلم میگه نرو ولی دلم پر میکشه برا دیدنش ،خدایا لعنت بهم و این سرنوشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میتونم بگم یه لحظه خودت رو بذار جای همسرت

اون چه گناهی داره

یادت باشه اون اگه واقعا تو رو میخاست می‌تونست حتی اگه به قیمت طرد شدن از سمت خانواده ش باشه

نمی‌دونم چی بگم ولی سعی کن منطقی فکر کنی

تو مجرد نیستی و تعهد داری نسبت به همسرت

جای تو بودم نمی‌رفتم

یا لااقل قبل اینکه هوای عشق قدیم بزنه به سرم در مورد زندگیم فکر میکردم اول

افوض امری الی الله...

تمام مشکلات زندگی تهی از عشقه باور میکنید از بس شوهرم خالیع از احساس دوست داشتن که دیشب خواب میدیدم بغلم کرده و راحت خوابیدم یعنی ببین یه بغل و باید خواب ببینم 😂😂😂😂😂😂

اللهم عجل الولیک الفرج ❤

بترس از روزی که سرت بیاد.

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)