2777
2789
عنوان

اگر عشق قدیمی بعد از ازدواج سرباز کنه چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بعضی خانواده ها دنبال چی هستن و چرا مخالفت میکنن  الان پسرشون تو عقد جدا شد بهتر بود ی ...

اون کسی که منو بد کرد رو خدا لعنت کنه 

زن عموم با مامانم خوب نبودن اون ازم بدگویی میکرد ،خبر بهم میرسوند چقدر پشتم بد گفته به اونا 

اونم هرچقدر قهر کرد و زد از خونه بیرون فایده نداشت همش تو خونه جنگ داشتن

اون کسی که منو بد کرد رو خدا لعنت کنه  زن عموم با مامانم خوب نبودن اون ازم بدگویی میکرد ،خبر ب ...

همیشه رسیدن خوشبختی نیست 

از کجا میدونی اگه باهاش ازدواج میکردی همونی بود که فکر میکردی 

قسمت هم نبودید 

اون عشق رو بده به همسرت

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
شاید چون بدون احساس باهاش ازدواج کردم و سریع بعد اون چنین میکنم با خودم ،مگر نه مرد خیلی خوبیه 

عشق بعد ازدواج محکم است.  وگرنه قبل ازدواج صد نفر عاشقمی شدند و ما هم.  

اینو امتحان خدا بدون

همیشه رسیدن خوشبختی نیست  از کجا میدونی اگه باهاش ازدواج میکردی همونی بود که فکر میکردی  ...

میدونم این راه اشتباهه ،بهش چراغ سبز نشون نمیدم که بیاد جلو 

ولی درک کنید چقدر سخته ،من برای اینکه نبینمش این سالها اصلا مراسمات سمت عموم نمی‌رفتم خبرم از طلاقش نداشتم رابطم صفر بود با خانواده عموم 

با خودم میگم اگر از روی لجبازی زود ازدواج نمیکردم شاید امکان داشت بهم برسیم این عذابم میده 

فقط میتونم بگم یه لحظه خودت رو بذار جای همسرت اون چه گناهی داره یادت باشه اون اگه واقعا تو رو میخا ...

همه اینارو میدونم همه رو 

شوهرم هم خیلی گناه داره ،کاش هیچوقت نمیدیمش 

کاش دوباره نگاه عاشقشو نمیدیم ،اونم مثل من بازی خورد از خانوادش ،میدونم اگر مجرد بودم میومد جلو ولی الان  نتونسته ،کاش نگاهشم ازم میگرفت ،کاش سعی نمیکرد متوجه احساسش بشم😭😭 

همه اینارو میدونم همه رو  شوهرم هم خیلی گناه داره ،کاش هیچوقت نمیدیمش  کاش دوباره نگاه ع ...

یه چیزی میگم تو فقط نگران خودت باش

مطمعن باش هر چقدر هم عاشق باشه الان دیگه بیفایده س،تو آشنای ما یکی بود همین اتفاق براشون افتاد 

دختره ازدواج کرد ولی گاهی با پسره که اونم ازدواج کرده بود ارتباط می‌گرفت آخرش که همه چی رو شد پسره بهش گفت خراب بودی و دست از سرم برنمیداشتی...واقعا سکه یه پولش کرد

افوض امری الی الله...
همبن مگر یعنی احتمال داره خیانت کنی؟؟! ....    می دونی سخته نرو.

برام دعا کن که بگذرم از احساسم 

همش درحال مقایسه اون با همسرمم

خوش قیافست و خوش اخلاق و اجتماعی 

شوهرم معمولی و درون گرا و مهربون 

خدایا اگر قراره خیانت کنم بکشم 

یه چیزی میگم تو فقط نگران خودت باش مطمعن باش هر چقدر هم عاشق باشه الان دیگه بیفایده س،تو آشنای م ...

من حتی یک پیام هم موقعی که خواستگارم جدی شد بهش ندادم تا الان ،با اینکه جدایی رو هم خودش خواست میگفت نمی‌کشه،نمیشه  میگفت برو دنبال بختت با من اذیت میشی ،اون موقع ۲۴سالش بود الان ۲۹