2777
2789
عنوان

احساس میکنم یچی تکون میخوره

619 بازدید | 17 پست

سلام من حاملم  تقربا دو ساعت شوهرم داشت باهام شوخی میکرد میخواست منو بگیره.   اومد گرف خواست رو پام بشینه حواسش نبود زانوش رو فشار داد به رحمم. الان رحمم وحشتناک داره  درد میکنه. خونریزی خفیفی دارم یعنی برا بچه اتفاقی افتادهههههههه ترو خدا بگید. دارم از درد میمیرمممم .شوهرمم داره سکته میکنه عین پسر بچه های پشیمون نشسته منو نگاه میکنه دکترم میترسم برمممم😩

کاربری دست هزار نفره اشتباهی نگیرید

زن پاشو برووووو😐😐😐😐😐

این تاپیک زدنت چیه الان تو این اوضاع

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بیخیالی پاشین بریم دکتر

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

پاشو برو دکتر یعنی چی میترسی

یعنی امکان داره برا بچه اتفاقی افتاده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟میترسم بگن برا بچه اتفاقی افتاده وایی خدا دعا کنید چیزیش نشههههه

میتدسم برم دکتر. بگن اتفاقی برا بچه افتاده 

خداوندا.... 

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝
چند وقتته؟ همین برو الان بیمارستان خدادبه دادت برسه  باید باباشو با بچه بزرگ کنی😬

وای چند وقت پیش میخواستم سقطش کنم الان  دارم میمیرم بلایی سرش بیااااد

یعنی امکان داره برا بچه اتفاقی افتاده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟میترسم بگن برا بچه اتفاقی افتاده وایی خدا دعا کنی ...

نه عزیزم ایشالا که استراحت مطلق بهت میدن بدو و بیا خبرشو بده

این۵امین کاربریمه 😉