سلام ، تو این روزا که میدونم خیلی از جوان ها مشکل ازدواج دارند ، میخواستم یه کرامت از امام رضا براتون بگم که میتونه قوت قلب بده بهتون، من یه برادر دارم که از ۲۶ سالگی براش خواستگاری می رفتیم ، با وجود اینکه شرایط خوبی داشت هر بار به یک بهانهای ازدواجش جور نمیشد ،خلاصه این روال خواستگاری رفتن و جواب منفی گرفتن حدود ۷ سال طول کشید و کار به جایی رسید که هیچ امیدی نداشتیم.دلم خیلی گرفته بود. چون میدیدم هر بار که جواب منفی میشنوه چقدر غصه میخوره. تا اینکه یک روز نشستم باهاش حرف زدم و گفتم که گره کار تو به دست امام رضا باز میشه حتما . اول قبول نمیکرد و میگفت نه درست نمیشه که من گفتم تو بیا بریم حتما میشه. خلاصه خانوادگی رفتیم حرم ، هر بار که حرم میرفتم امام رضا رو قسم میدادم که منو ضایع نکنه و برادرم ازدواج خوبی کنه. ما چهار روز اونجا بودیم تا اینکه یک روز بعد از نماز صبح تو حیاط صحن نشسته بودیم که برادرم گوشی شو نگاه کرد و دیدیم که پدر دختری که یک سال پیش به خواستگاریش رفته بودیم پیام داده که دخترم راضی شده. خیلی خوش حال شدیم چون پدر دختر هم خادم امام رضا بود اینو نشونه خوبی دونستیم و بلافاصله بعد از مشهد دوباره رفتیم خواستگاری ، همه چیز خیلی خوب و سریع پیش رفت و برادرم دو هفته بعد ازدواج کرد و بعد چند ماه هم ماه عسل رفتن مشهد،🥺❤️
امام رضا به میزان ایمانی که ما بهش داریم کمکمون میکنه ، شک نکنید...