2777
2789
عنوان

کرامت امام رضا جانم

136 بازدید | 5 پست

سلام ، تو این روزا که  میدونم خیلی از جوان ها مشکل ازدواج دارند ، میخواستم یه کرامت از امام رضا براتون بگم که می‌تونه قوت قلب بده بهتون، من یه برادر دارم که از ۲۶ سالگی براش خواستگاری می رفتیم ، با وجود اینکه شرایط خوبی داشت هر بار به یک بهانه‌ای ازدواجش جور نمی‌شد ،خلاصه این روال خواستگاری رفتن و جواب منفی گرفتن حدود ۷ سال طول کشید و کار به جایی رسید که   هیچ امیدی نداشتیم.دلم خیلی  گرفته بود. چون می‌دیدم هر بار که جواب منفی می‌شنوه چقدر غصه میخوره. تا اینکه یک روز نشستم باهاش حرف زدم و گفتم که گره کار تو به دست امام رضا باز میشه حتما . اول قبول نمی‌کرد و می‌گفت نه درست نمیشه که من گفتم تو بیا بریم حتما میشه. خلاصه خانوادگی رفتیم حرم ، هر بار که حرم می‌رفتم امام رضا رو قسم می‌دادم که منو ضایع نکنه و برادرم ازدواج خوبی کنه. ما چهار روز اونجا بودیم تا اینکه یک روز بعد از نماز صبح تو حیاط صحن نشسته بودیم که برادرم گوشی شو نگاه کرد و دیدیم که پدر  دختری که یک سال پیش به خواستگاریش رفته بودیم پیام داده که دخترم راضی شده. خیلی خوش حال شدیم چون پدر دختر هم خادم امام رضا بود اینو نشونه خوبی دونستیم و بلافاصله بعد از مشهد دوباره رفتیم خواستگاری ، همه چیز خیلی خوب و سریع پیش رفت و برادرم دو هفته بعد ازدواج کرد و بعد چند ماه هم ماه عسل رفتن مشهد،🥺❤️

امام رضا به میزان ایمانی که ما بهش داریم کمکمون می‌کنه ، شک نکنید...

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

یا امام رضا حاجتمونا بده ...خداراشکر انشالله خوشبخت بشن..

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربون امام رضا برم با کرمش ...هروقت از ته دلم میشینم بد نماز گریه میکنم و دلم میگیره و غصه دارم منو میطلبه دوهفته پیش حرم بودم چقد دلم آروم شدم گفتم دست خالی نرم خیلی گرفتارم ...الهی به حق امام رضا همه جوونا خوشبخت بشن برادر شما سلامت خوشبخت باشن

توروخدا منم دعا کن بدهیامونو بدیم خونه بخریم ماشین بخریم خسته شدم از فقیری

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 
توروخدا منم دعا کن بدهیامونو بدیم خونه بخریم ماشین بخریم خسته شدم از فقیری

از امام رضا بخواهید میشه، باهاش قول و قرار بزارید که گناهی رو ترک کنید اون وقت قطعا حاجتتون رو میده،💚

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...