2777
2789
عنوان

دیگه کم آوردم...چیکار کنم

133 بازدید | 21 پست

سلام مادرای عزیز 

پسر من ۴ ماهشه، از روز اول کودک سختی بود تا الان

از بی انرژی بودن دارم بیهوش میشم، کمبود خواب شدید، نمیدونم چجوری میشه بچه رو سریعتر خوابوند، در طول روز از ۹ صبح تا ۱۱ شب، سر هم ۳ ساعت نمیخوابه😪😪😪😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوگولی

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

احتمالا تا شیش ماهگی اکثر بچه ها خوب میشه کولیکشون ولی پسر من تا یک سالو نیم همونجوری بوددرکتون میکنم خدا بهتون صبر بده🥺🥺🥺

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

متاسفانه من دوتاشو دارم اینجوری 😢😢فقط یا کمک بگیر 

یا هم دیگه صبر کن 

خوب میشه 

دلیلش احتمالا نفخ و دل درد باشه 

بهش قطره ی پدی لاکت بده خیلی خوبه کلن برای سیستم ایمنیش هم خوبه  هیچ ضرری هم نداره 

شربت گریپ میکسچر نرس هارویز هم بگیر بهش بده 

اینارو امتحان کن انشالله که خوب شه 

واقعا بیخوابی از هر چیزی سخت تره  

منکه خیلی عصبی شدم  حوصله ی هیچی و هیچکسی رو ندارم

متاسفانه من دوتاشو دارم اینجوری 😢😢فقط یا کمک بگیر  یا هم دیگه صبر کن  خوب میشه  ...

عزیزم🥲🥲

پدی لااکت به ۴ ماهه اشکال نداره بدم؟

رو خوابش تاثیر داره؟

همه میگن بچه شیر بخوره میخوابه، ولی پسر من اصلا بعد شیر خوابش نمیبره

کولیک داشت قبلا، خیلی هم گریه میکرد، الان بیدار میمونه، خوابش میادا، نمیخوابه، انقدر که کلافه میشه ...

اگه شیرخودتومیدی غذاهای نفاخ نخوراستفاده ازگهواره یاروپاگذاشتن آرامششوبیشترمیکنه شبازودترشام بخورین خاموشی بزن کم کم خوابش تنظیم میشه 

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

عزیزم🥲🥲 پدی لااکت به ۴ ماهه اشکال نداره بدم؟ رو خوابش تاثیر داره؟ همه میگن بچه شیر بخوره میخواب ...

کولیک زدهم خوبه فقط بدمزست 

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون