2777
2789
عنوان

‼️قانون جذب‼️

579 بازدید | 32 پست

بچه ها ما یه گروه در تلگرام زدیم برایِ قانون ارتعاش و اسامپشن و جذب 

فکر میکنم این گروه با گروه هایی که تا به امروز اینجا یا هرجایِ دیگه دیدین فرق داشته باشه

لطفا دقت کنید اگر در جریان این چیزا نیستید و یا اگر به شدت منفی هستید ممنون میشم که درخواست ندید.

من میخام اگ ممکنه عضو بشم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه موردی رو تاپیک زدم در مورد قانون جذب

طرف درخواست داده

اونده میگه من بلدما ولی نمیگم بخیل نیستما ولی پول دادم براش

منم بدون اینکه جوابشو بدم آن فرند کردم

خوب اگه دلت نمیخواد چرا اصلا میای😏

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
من یه موردی رو تاپیک زدم در مورد قانون جذب طرف درخواست داده اونده میگه من بلدما ولی نمیگم بخیل نیس ...

مام یه جاهایی پول دادین ولی اینجوری نیستیم نگران نباشید

حداقل من نیستم😁😁

مام یه جاهایی پول دادین ولی اینجوری نیستیم نگران نباشید حداقل من نیستم😁😁

بخدا خودمم پول دادم

ولی یه همدلی خواستم 

اون خانم کلا مشکل توجه داشت که من انفرند کردم

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
مام یه جاهایی پول دادین ولی اینجوری نیستیم نگران نباشید حداقل من نیستم😁😁

خب چجوری وارد گزوهتون بشیم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃