2777
2789
عنوان

ازش خوشم میاد🫠

309 بازدید | 38 پست

یه پسره هست توی اون دندونپزشکی که من رفتم دندونمو درست کردم کار میکنه دستیاره

طبق تحقیقاتم و اینکه پیجش و پیدا کردم دانشجوی روانشناسیه ۲۶سالشه ظاهرا پسر خوبیه حتی با یه پیج باهاش حرف زدم البته خیلی تلاش کردم تا آخرش حرف زد😐😂

من ۲۰سالمه ظاهری بخوام بگم خوبم مث همسن و سالام داف نیستم ساده‌م ولی یکم تیپم از نظر خودم اوکی نیست اونم چون پول ندارم فعلا شرایطش رو ندارم برم خودم کار کنم

چیکار کنم بیاد جلو یه حرکتی بزنه

آخرین باری ک رفتم خیلی حرکاتش یه طوری بود عجیب بود انگار مث همیشه نبود یکی دوبار ک رفت جلو آینه موهاشو درست کرد تاحالا ندیده بودم اینطوری کنه

بعدم یه بار چشمم افتاد روش دیدم زل زده بود نگا میکرد اینم تاحالا ازش ندیده بودم یه کسی زل بزنه

نمیدونم توهم زدم شاید

ولی اگه دوسم نداره چرا توی اون دندونپزشکی ک من میرم کار میکنه🤣🤣🤣🤣

جدی چیکار کنم خوشش بیاد ازم

اینم بگم من کلا رفتارم اینطوریه ک به هیچ پسری نگاه نمیکنم یا مثلا لبخند بزنم بهشون و نشون بدم ک آره خوشم میاد بیای جلو🫠😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت اگ ازتو خوشش نمیاد چرا اونجا کار میکنه چرا نمیره یه جای دیگ بقول حبیب😂😂

😂😂😂😂هموووون

ولی جدی بگین چیکار کنم خیلی درگیرشم دوس دارم اونم خوشش بیاد ازممممم🥲😂

😂😂😂😂هموووون ولی جدی بگین چیکار کنم خیلی درگیرشم دوس دارم اونم خوشش بیاد ازممممم🥲😂

بستگی داره مهرت به دلش بیفته یا نه

~["میخندَم بِه جَهانی کِه غَمش رٰا بِه رُخ مٰا میکِشَد!:)