2777
2789
عنوان

اونایی ک خودکشی میکنن میرن جهنم؟!

1030 بازدید | 47 پست

خوب خدایی ک اینقدر بفکرمونه 

دوسمون داره 

اینقدر درد و اذیت برامون اورده؟! اخه من دیگ نمیتونم 

تحمل ندارم

خستم به خدا 

اینبارم تصمیمم جدیه 

نمیدونم یا یه چیزی که یمدت کلا بی هوش باشی 

نفهمی ندونی 

میشه؟! چیکار کنم

بخدا دارن اذیتم میکنن 

آن‌ نهِ🧷🤍

گناهش اینقدر سنگینه ک نگو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

آره ميندازن جهنم یه عذاب  وحشتناک هم میدن 

آدما مجبورن صبر کنن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا خستم

میدونم و می‌فهمم آخرش همون مرگه پس تا فرصت هست زندگی کن همین یبارع بعدش خوب و بد میریم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
میدونی ... خدا تو روایات فرموده همه آخرسر بخشیده میشن جز کسی که خودکشی کرده

واقعا ینی حق والناسم میبخشه کسی ک تو ۱۰ سالگی بمن ت ج اوز میخاست کنه واحدی هم کرد رومیبخشه؟

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

والا هیچی معلوم نیست ولی بهتره تصمیم هیجانی نگیری. خواهر من خیلی حرف خودشکی میزد یه روز اتفاقی پیش اومد که تا دم مرگ رفت و تقریبا مرده بود یکی دو دقیقه نفس و ضربان قلبش کاملا از بین رفت. وقتی نفسش برگشت و تونست حرف بزنه فقط میگفت نمیخوام بمیرم نمیخوام بمیرم. دیگه از اون به بعد هر مشکل و سختی هم براش پیش اومد حتی یک بار حرف خودکشی نزده

واقعا ینی حق والناسم میبخشه کسی ک تو ۱۰ سالگی بمن ت ج اوز میخاست کنه واحدی هم کرد رومیبخشه؟

خدا خیلی مهربونه. بعد اینکه همه جهنمیا و بدکاران رو عذاب داد میفرستشون بهشت الا کسی که خودکشی کرده. این یه نوع گناه کبیره هستش.

🙏🏻لطفا تحت هیچ شرایطی لایک نکنید🙏🏻   

دنیا هیچ وقت یه  جور نمیمونه. اینو از منی بشنو که همین الانشم خیلی خیلی خیلی غصه دارم. امیدتو ا ...

اجی 

بابای درس و حسابی ندارم رفتاراش اخلاقاش یجوریه ک اسمشو تو محل گذاشتن علی دیوونه

خواستگار اومدنی ام میگن اگ دختر علی دیوونس نریما 

مامانم اعصاب داره 

صبح تا شب 

داد و بیدار فحش بی منطق لجباز 

داداشمم راه براه میزنتم فحشم میده تهمت میزنه بهم

به خدا بجز خدا هیشکیو ندارم مگه نمیگن مهربونه؟! مگه نمیگن دوست داره؟! خوب میخوام برم پیشش

اینجا کسیو ندارم ک 

اینجا دوسم ندارن ک

فقط درد دارم

آن‌ نهِ🧷🤍