2777
2789
عنوان

خواهرانه بهتون میگم اینجا از خوشی هاتون نگید 🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 68 پست

اره من خودمم زندگیم خیلی داغونه فقطم میگم با همین حرفای مردم به این روز افتادم ولی خب پس این بلاگرا و اینا چی 

روز ب روز خوشبخت ترن شاید بگین اونا تو ظاهره 

ولی کاش برا منم یجور بود میشد تو ظاهر درستش کرد

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم بد بده یهو تغییر نمیکنه که عزیزم

اولش بوده اولش همه تاب و تب عشق دارن بعدش اگه واقعی باشه ادامه پیدا میکنه اگه نه راهت جدا میشه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
نه ربطی به نی نی سایتی ها نداره کلا آدم نباید تا به مقصد نرسیده در موردش با کسی صحبت کنه گاهی وقتا ...

من ب این رسیدم 

ولی دهن لقم برا خودم 

گند زدم ب زندگیم

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

کلا هرکی که حال خوبی داره و زندگیشو دوست داره نباید خودشو در موقعیتی قرار بده که زندگیش چشم بخوره. چشم زخم زندگی هارو کن فیکون میکنه

به جای ثروت دنیا نجف به ما دادند/خوشا به طالع ما خاک پا رسید به ما🌱

نه نمیگم همش ولی بی تاثیر نیست ...من حتی ب دوستمم در موردش چیزی نگفتم چون بشدت بشدت تنگ نظره 

دوست منم مث دوست توعه 

من با گفتن زندگیم بهش گند زدم ب زندگیم

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

واقعا دیگه این ربطی به آه و اینا نداشت

درک‌میکنم الان شما تو شرایطی هستین که دنبال مقصر و دلیل هستین ولی این دیگه منطقی نیست نیمی از روابط آشنایی و... به سرانجام نمیرسن متاسفانه شما هم جزو این گروه بودید

من ب این رسیدم  ولی دهن لقم برا خودم  گند زدم ب زندگیم

سعی کن نگی

جلو خودتو بگیر هر طوری شده

من خیلی مقاومت میکنم نگم

گاهی وقتا فکر میکنم بقیه فکر میکنن پنهان کارم

اما بازم فکر میکنم کارم درسته

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫