پارسال همین موقع بود اومدم تاپیک زدم کلی ذوق داشتم فقط شکر خدا میکردم ک همچین ادمی نصیبم شده و فلان و فلان و فلان ....حتی خواب اومدنشم دیده بودم تو اوج بدبختی و نا امیدی من اومده بود حالم باهاش خوب بود...اومدم اینجا تاپیک زدم از خصوصیاتش گفتم هدف من ا زدن تاپیک فقط درمیون گذاشتن این حس خوب این بود توکل ب خدا کنید از ته دل ....از خوشبحالت و تا خدا بده شانسو ...و ی جمله ک ی خانوم گفت دخترای من مث دسته گل و خوب و نجیب دریغ از ی خاستگار خدا بهت شانس داده و چ شانسی و ...اه های از سر چی بگم .آخه 💔💔💔🙂🙂🙂پسره بعد چند مدت دیگه هر روز زنگ نمیزد دیگه نمیگفت پس کی بیام خونتون و دیگه نگفت شماره مامانت بده و...باالکل تغییر کرد تا امروز ک دیگه ب غلت کردم افتادم و حذفش کردم 😔💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درکمیکنم الان شما تو شرایطی هستین که دنبال مقصر و دلیل هستین ولی این دیگه منطقی نیست نیمی از روابط آشنایی و... به سرانجام نمیرسن متاسفانه شما هم جزو این گروه بودید